עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש מחשב חדש עקב שהישן שבק חיים (בן 12 )

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

3500 שח

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

משרדי, מולטימדיה, בעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקים

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לגבי מסך אני בדילמה יש לי את הישן אבל הוא בעל חיבור dvi-i או שעדיף חדש לא יקר בעל חיבורים עדכניים וכמו כן צריך כרטיס רשת אלחוטי

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

אין

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

מעדיף שקט אם זה לא משפיע על המחיר

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

צריך הרכבה והתקנה של ווינדוס ללא אקטבציה אני יקנה cd key לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אני מהקריות אשמח למפרט מ tms ו ksp

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

שבועיים קרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

חיבורים עדכניים

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

יש מקלדת,עכבר,רמקולים,אוזניות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

רוצה מחשב לטווח רחוק שבעתיד יוסיף כרטיס מסך .

יש לי מסך ישן של samsung בעל חיבור dvi -i לא יודע עוד אם הוא שמיש אז אשמח למסך לא יקר

וצריך כרטיס רשת אלחוטי מהירות 200mb ומעלה

תודה.

פורסם

בבקשה - הצעה מאיתנו (TMS)

-יש כאן הכנה להוספה של כרטיס מסך מאסיבי אם תחליט לצרף אחד כזה בעתיד (גם 4070TI יכנס פה בלי בעיה)

-שם לב שיש לך עוד הנחה של כמה שקלים על הקירור בקנית מחשב חדש,יצא לך 3500 שח עגול בסופו של דבר

אם יש לך שאלות נוספות וכו' תרגיש חופשי ליצור איתנו קשר,נשמח לסייע לך:)

https://tms.co.il/builds/379203

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם מסך לא יקר

פורסם

מה התקציב שלך למסך?

פורסם
  • מחבר

זה מתוך ה 3500

פורסם
  • מחבר

בסוף אני ישתמש במסך הישן אבל אני צריך כניסה של dvi-i האם בלוח האם יש כניסה כזהות? או כרטיס מסך במחיר מינימלי טוב בעל כניסה dvi-i

תודה 

פורסם
ציטוט של maxth

בסוף אני ישתמש במסך הישן אבל אני צריך כניסה של dvi-i האם בלוח האם יש כניסה כזהות? או כרטיס מסך במחיר מינימלי טוב בעל כניסה dvi-i

תודה 

זאת יציאה מאוד ישנה

אתה יכול להשתמש בכבל DVI-HDMI

או באיזה מתאם וכו'

פורסם
  • מחבר
ציטוט

זאת יציאה מאוד ישנה

אתה יכול להשתמש בכבל DVI-HDMI

או באיזה מתאם וכו'

הבנתי .

אתה יכול לבנות לי מפרט עם

amd socket am5

בשביל תמיכה לעתיד

פורסם

הי,

משום מה לא מצליח לפתוח פוסט חדש עם בקשה למרכב, אז רוכב על הפוסט הזה.

מחשב גיימינג עם מסך מאילת במחיר של 3500 שח, יש חיה כזו? אפשרי אינטל או Amd, אחסון 1T, ו ram של 16 גיגה לפחות.

תודה!

פורסם

בבקשה - https://tms.co.il/builds/379928

מספר דברים שחשוב לי להבהיר בנוגע לרכישה באילת:
-שם לב שבאילת אין הרכבות - נטו מכירת רכיבים ללא הרכבה,במידה ואתה מעונין לקבל מאיתנו גם שירות הרכבה תוכל להגיע אלינו עם הרכיבים לאחד מהסניפים ולרכוש שירות הרכבה ב150 שח.
-חובה לבצע הזמנה מראש לאילת שבוע לפחות לפני ההגעה לאילת על מנת שנשלח לשם את הרכיבים - לא ניתן לאסוף את ההזמנה ללא ביצוע הזמנה מראש.

כמובן אם יש לך שאלה נוספת בקשר למפרט/חנות מוזמן בשמחה

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים