עבור לתוכן

איך להשקיט את המחשבים שלי?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 4  2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט....

ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?

פורסם

כל מאורר עובד בצורה עצמאית אף אחד לא תלוי אחד בשני

תמצא את הגורם לרעש ותחליף אותו

יש אפשרות לשמן את המאוררים (תמצא מדריך פה באתר במדור המדריכים) אבל ממש ממש ממש לא מומלץ לעשות את זה למאורר של הספק

יש אפשרות להחליף אותו אתה פותח את הספק יש לך את המאורר והחיבור שלו 2 חוטים אדום+שחור אתה קונה מאורר ג'נרי בודק שהוא שקט מספיק, גוזר את החוטים וחושף , אותו דבר למאורר הג'נרי ולמאורר בספק.. ומחבר את האדום לאדום והשחור לשחור.. מקווה שהייתי מספיק מובן

פורסם
  • מחבר

היית מובן, רק לא אמרת איזה מאוורר לקנות ואיזה גודל אני צריך , מאוורר מומלץ שקט שנותן כח למרות הכל?

פורסם

יותר עדיף שתנקה את האבק בכל המאווררים בעזרת ספריי אויר..פיראון etc..

פורסם

תקן אותי אם אני טועה..

80MM

הם לא אמורים לעלות הרבה

אך אני מציע לך לקנות פשוט (בהנחה שגורם הרעש הוא הספק) ספק חדש

משהו טוב רק תגיד מה התקציב אם בכלל שיש לך..

פורסם

אמרתי לך מאורר ג'נרי כאלה שעולים 15 שקל.. זה מה שיש בספק זה מה שכדאי לשים בתור תחליף.. יש כאלה יותר שקטים יש פחות ג'נרי זה חסר חברה.. תבדוק אותו מחובר לספק אם הוא שקט תשים אותו בתוך הספק, אתה יכול גם לקחת את אחד מהמאוררים של המארז אם הם בגודל 8סנטימטר (80ממ*)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים