פורסם 2004 ביוני 1921 שנים יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט....ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים כל מאורר עובד בצורה עצמאית אף אחד לא תלוי אחד בשניתמצא את הגורם לרעש ותחליף אותויש אפשרות לשמן את המאוררים (תמצא מדריך פה באתר במדור המדריכים) אבל ממש ממש ממש לא מומלץ לעשות את זה למאורר של הספקיש אפשרות להחליף אותו אתה פותח את הספק יש לך את המאורר והחיבור שלו 2 חוטים אדום+שחור אתה קונה מאורר ג'נרי בודק שהוא שקט מספיק, גוזר את החוטים וחושף , אותו דבר למאורר הג'נרי ולמאורר בספק.. ומחבר את האדום לאדום והשחור לשחור.. מקווה שהייתי מספיק מובן
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר היית מובן, רק לא אמרת איזה מאוורר לקנות ואיזה גודל אני צריך , מאוורר מומלץ שקט שנותן כח למרות הכל?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים תקן אותי אם אני טועה..80MMהם לא אמורים לעלות הרבהאך אני מציע לך לקנות פשוט (בהנחה שגורם הרעש הוא הספק) ספק חדשמשהו טוב רק תגיד מה התקציב אם בכלל שיש לך..
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אמרתי לך מאורר ג'נרי כאלה שעולים 15 שקל.. זה מה שיש בספק זה מה שכדאי לשים בתור תחליף.. יש כאלה יותר שקטים יש פחות ג'נרי זה חסר חברה.. תבדוק אותו מחובר לספק אם הוא שקט תשים אותו בתוך הספק, אתה יכול גם לקחת את אחד מהמאוררים של המארז אם הם בגודל 8סנטימטר (80ממ*)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.