עבור לתוכן

לפני שאני קונה צריך אישור אחרון...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומה אם אני אשים מאורר כזה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6688

האמנם ההבדל הוא של 5 ש"ח מה יותר טוב

ובקשר למאורר LED איזה טובים יש רוב מי ששם מגיע רק ל2000RPM לעומת הנוכחי(חסר הלדים) 3900RPM וממש לא מרעיש

ד"א ישש 1 :0 הולנדדד : ;D ;D ;D

פורסם

ובקשר למאורר LED איזה טובים יש רוב מי ששם מגיע רק ל2000RPM לעומת הנוכחי(חסר הלדים) 3900RPM וממש לא מרעיש

דבר ראשון לא מסתכים על RPM אלה על CFM, רוב מאוררי הלדים מגיעים ל30-35CFM שזה מכובד וזה יותר ממאורר גנרי ממוצע

על איזה מאורר אתה מתכוון שעובד ב3900 וממש לא מרעיש? הסמארט פאן? תמשיך לחלום.. ב4אלף סלד שומעים אותו ועוד איך

פורסם
  • מחבר

3900 RPM הנוכחי שעכשיו מותקן המקורי של AMD שבא

ולאוזן שלי זה לא כל כך מפריע ולדעתי אף שקט

(בוא נגיד שהמחשב כל הלילה דלוק ואני ישן 2 M ממנו..)

פורסם

אל תקח את הסמארט פאן!! המאורר הזה זה סיוט! יש לו רעש של מסוק הוא פשוט בלתי אפשרי! יש לי אותו וכדי שיהיה לי טיפה שקט אני חייב להוריד אותו ל2500RPM מעל זה זה כבר כאב ראש!

ובקשר לAEROFLOW קשה לי לראות אנשים פסולים אותו כל כך מהר :(

יש לי אותו על בארטון 2500+ והוא פשוט מעולה:

בלי OC אני עומד על 37 במנוחה ו40 במאמץ.

עם OC של 1.8@2.2 (3200+) הוא על 41 במנוחה ו44 במאמץ.

לדעתי הוא בסדר גמור, בזמן שאני קניתי אותו אנשים המליצו עליו בכל הזמדנות עכשיו פתאום הוא נעלם בצל של הוולקנו12 וחבריו :P

אגב אני חייב לציין 2 דברים הטמפ' האלה הם במארז TOWER של סופרטאלנט עם 5מאוררים ומשחה טרמית Arctic Silver 5.

פורסם

אף אחד לא פוסל אותו, זמנו עבר.. הוא פעם נחשב לאחד הטובים היום המתחרים שלו עוקפים אותו ובזמנים האלה חבל להשקיע עליו כסף

מי שכבר יש לו אותו בבית שיהנה ממנו הוא לא רע, אבל מי שעוד לא קנה אותו שלא יקנה יש תחליפים טובים מאוד

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על האלקס עם האנרמקס

תודה רבהX423423534623426235345

לVATOS LOCOS !!!

עזרתה רבות לנוב שכמותי :P

עכשיו זה רק ההזמנה וזהו מקווה שאני אצליח להביא מצלמה לתמונות

2:1 :-X

פורסם

תתחדש :), ותמשיך לעדכן אותנו בתוצאות.. (בצחוק, אל תמשיך ינעלו תדיון.. ::))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים