פורסם 2023 במאי 242 שנים שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
פורסם 2023 במאי 252 שנים לא ממש ציינת את גודל הדירות. בכל מקרה נראה כמו עוד מקרה קלאסי למערכת מאש עם כמה הסתייגויות: 1. גודל הדירות\מרחקים (חדרים\ממ"דים וכו') 2. לא צוינה כמות היוזרים הכללית (בכל זאת מדובר על 3 משפחות שונות) 3. האם אתם באמת רוצים לחלוק רשת משותפת על כל המשתמע מכך? (אבטחת מידע, תקלות, רוחב פס, תעדוף, "כל הביצים בסל אחד" ועוד) 4. נדרש עוד כבל בין 2 ל 1 על מנת להביא חיבור חוטי ויציב לפחות בכניסה לכל אחת מהדירות ומשם כל בעל דירה יוכל לעשות כרצונו (לפצל, להשתמש לשים נקודות מאש נוספות) 5. תקציב? נערך 2023 במאי 252 שנים על-ידי yotam.m
פורסם 2023 במאי 282 שנים מחבר ציטוט של yotam.m לא ממש ציינת את גודל הדירות. בכל מקרה נראה כמו עוד מקרה קלאסי למערכת מאש עם כמה הסתייגויות: 1. גודל הדירות\מרחקים (חדרים\ממ"דים וכו') 2. לא צוינה כמות היוזרים הכללית (בכל זאת מדובר על 3 משפחות שונות) 3. האם אתם באמת רוצים לחלוק רשת משותפת על כל המשתמע מכך? (אבטחת מידע, תקלות, רוחב פס, תעדוף, "כל הביצים בסל אחד" ועוד) 4. נדרש עוד כבל בין 2 ל 1 על מנת להביא חיבור חוטי ויציב לפחות בכניסה לכל אחת מהדירות ומשם כל בעל דירה יוכל לעשות כרצונו (לפצל, להשתמש לשים נקודות מאש נוספות) 5. תקציב? היי, טעות שלי. מדובר במשפחה אחת - 3 יחידות דיור. אני מבין שמערכת מאש אכן מתאימה למקרה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.