עבור לתוכן

תנשקו לאפרים בתחת!

Featured Replies

פורסם

אך איזה משעשע [ועצוב] לקרוא את ההבלים שאתה כותב mini .

אתה מזכיר לי את אותם אנשים שהתחלה חששו לקנות מעבדי AMD "כי הם לא תומכים עברית".

אתה פשוט אתה בור וטיפש, אם אגיד לך שדרך חייך היא העלובה ביותר שראיתי?

כמובן, לא תאהב את זה, אז בוא תניח לשינאה שלך, תאכל מה שאתה רוצה, תתנגד בדרך דמוקרטית, ותפסיק לנסות לסבר אותנו עם התאוריות העלובות שלך, דבר לענין ואל תשמיץ.

• תגובות 44
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע יש הסכם סטטוס קוו בין כל מגזרי העם שנחתם עם קום המדינה אף קיטור לא ישנה את זה

שמע גם לי לא נוח שהכל סגור בשבת וכו' אבל מצד שני אנשים צריכים לנוח יום אחד צריך יום אחד שקט בשבוע ? כולה יום אחד מה יש ? יעזור אם מישהו יקטר וירטון ? זה ישאר ככה אבל במקום להבין את זה לפתח סלידה ושנאה זה מיותר וזה מה שיוצר קרעים בחברה וזה בדיוק ה"ישראלי המכוער" שלא מסוגל להבין ולראות שום דבר חוץ מעצמו ולא אכפת לו מכלום חוץ מלתחת שלו חיים בגישה "שלי יהיה טוב ונוח ושימותו כולם" בעניין הכפייה הדתית אולי נכון עניין הכשרות והשבת זה בא קצת בכפייה אבל זה המינימום זה כפייה שלא מרצון אבל אחי אם אין לנו את זה אז מה בדיוק עושה אותנו "ארץ ציון" ??? לפחות בסיס מנימום בשביל הכבוד!!! אי אפשר לירוק לזה בפרצוף

להבדיל אלפי הבדלות שמישהו מתייתם מאב .... אני מאמין שבכל זאת גם אם מישהו אינו דתי אבל יש במשפחה זיקה ולו הקלה ביותר לדת הבן יקבור את אביו כהלכה יקרא קדיש כהלכה ויתאבל שבעה על האבא שלו ? מישהו כפה את זה עליו? לא מישהו הכריח אותו ? לא אז למה לעשות את זה ? בשביל כבוד בשביל לכבד את מה שהביא אותך לאיפה שאתה ובלי קשר אם האבא היה גנרל או סנדלר ותבינו לבד את המסר הסמוי ! יש עניין של כבוד ויחוד והיחוד שלנו זה שאנחנו מדינה ציונית יהודית והכפייה כביכול היא מינימלית ככל האפשר כל מי שלומד אזרחות יודע את זה פלא שהכבישים בכלל פתוחים אני באמת מופתע ... וזה לא כזה נורא וזה שטויות זה כמו שאני יגיד שכופים עליי לשלם מס ... מה יש ?1 למה שאני יעבוד וישלם חצי מזה למדינה למה המדינה שווה את זה למה שאני יקרע את התחת וחצי ילך ?? אז לומדים להסתכל על זה שהמס זה מה שבונה את המדינה המס זה מה שעוזר למי שאין עם זה יש לי בטחון יותר טוב תשתיות יותר טובות

בכל דבר בחיים יש טוב ויש רע עם נקטר על הרע זה יכול להסחב שעות ומה יצא מזה ? נאדה! סתכלו על הטוב אולי יצא משהו חיובי אבל לפחות יצא משהו ....

אתה רוצה לנוח בשבת? בכיף, אני רוצה לאכול המבורגר. יעזור לי לקטר כי אז יפתחו את החנויות... גם באמריקה יש יומיים של חופש, שבת וראשון..

שנאה? למה הם צריכים לשנוא? מה עשינו להם? במה בדיוק זה לא מתחשב?

הישראלי המכוער שאתה מדבר עליו, זה שאומר "שלי יהיה טוב ונוח ושימותו כולם" זו זו התפיסה החרדית/דתית.. ע"ע רפורמים.

הכשרות זה לא מינימום כפיה... אני לא רוצה לאכול פרה שעינו אותה בכך שתלו אותה הפוך, כדי שכשיחתכו במכת סכין אחת כמו שאלוהים אמר, שייצא מהר כל הדם. תודה רבה אלוהים.

ארץ ציון? נכון, אנחנו עדיין לא מדינת כל אזרחיה, ע"ע חוק השבות. ארץ ציון לא אומרת שיש זרם אחד בלבד של יהדות.

אם הבן לא ירצה, הוא לא ישב שבעה.. שיבושם לו.

אבל אם נתת דוגמא

אם אשה מתייתמת מבעלה, שעלה מרוסיה

הוא נהרג בצבא

ופתאום איזה רב גדול קובע שהוא לא יהודי ואסור לקבור אותו בבית הקברות הצה"לי?? זה לא כפיה? הוא היה יהודי, פשוט לא התגייר לפי כללי הרבנות הראשית לישראל (המאפיה הראשית לישראל?)

וההבדל גדול מאוד בתשלומי מסים... כי ממס אתה מקבל משהו חזרה.. זה כמו שתגיד

"אם אתם אומרים ככה אז למה לי לשתות? מה יצא לי מזה? סתם מים! נאדה! אז תלמדו להסתכל על הצד השני, שמים זה כמו חיים."

ולורטיגו, הוא לא בור ולא טיפש.

היחיד שיש לו דעות קדומות זה אתה.. וראינו את זה בהודעות אחרות שלך. אם כבר להשוות את מיני למשהו, זה להשוות אותו לילד שצעק שהמלך עירום.

דבר אתה לענין, לא אמרת שום דבר שצריך לחשוב עליו יותר מ5 שניות

פורסם
  • מחבר

אך איזה משעשע [ועצוב] לקרוא את ההבלים שאתה כותב mini .

אתה מזכיר לי את אותם אנשים שהתחלה חששו לקנות מעבדי AMD "כי הם לא תומכים עברית".

אתה פשוט אתה בור וטיפש, אם אגיד לך שדרך חייך היא העלובה ביותר שראיתי?

כמובן, לא תאהב את זה, אז בוא תניח לשינאה שלך, תאכל מה שאתה רוצה, תתנגד בדרך דמוקרטית, ותפסיק לנסות לסבר אותנו עם התאוריות העלובות שלך, דבר לענין ואל תשמיץ.

אני בור וטיפש?

נראה לי שזה דווקא אתה, כי חוץ מהמילים האלו, והמילה 'שנאה' שאתה כל כך אוהב חוזרת על עצמה שוב ושוב בהודעות שלך...

אני לא שונא אף אחד, אבל נראה לי שאתה כן.

אז עד שתתחיל לכתוב הודעות נורמליות, כמו בן אדם, עם נימוקים והסברים, אני בוחר להתעלם ממך.

יום טוב.

פורסם

כמו תמיד, טיפשים מסוגך מתעלמים שמתווכחים איתם על מהות ולא על עובדות, כמו שאמרתי אתה ילד טיפש ובור עד שלא תבין זאת אהיה פה לחזור על המילים, ועכשיו תתעלם חופשי.

נ.ב

תתרגל לכבד אחרים חבוב,גם חרדים,מתנחלים וסופר דתיים, אתה לא חי לבד במדינה, וזה לא נתון לויכוח.

פורסם

תתרגל לכבד אחרים חבוב,גם חרדים,מתנחלים וסופר דתיים, אתה לא חי לבד במדינה, וזה לא נתון לויכוח.

הגישה התוקפנית שלך שומטת את הקרקע לכל דרישה לכבוד (שכמאמר הקלישאה הידועה - מרוויחים ולא דורשים...).

אתה מנסה להצטייר כפלורליסט, אבל אתה בעצם אנטי-פלורליסט בתחפושת ::)

Prog.

פורסם

ורטיגו

אתה יודע להגיד עוד משהו חוץ מסיסמאות עבשות?

חוץ מזה, אתמול אמרת "סטלין הגבר"

הנ.ב שלך לא כל כך מתאים לגברבר

פורסם

התורה והיהדות הם ערכים שיש לכבד גם אם לא חיים לפיהם.

אני מכבדת באופן מלא כל אדם החי לפי אמונתו. הייתי רוצה שינהגו כך לגבי למרות חילוניותי המוצהרת.

הממסד הדתי בארץ - לעומת זאת - לא ראוי לכבוד. מאה אחוז תמיכה ב-nice שרואה בהם מאפיה - אני איתך !!.

יש יסוד להאמין שהרבה מהפעיליות שלהם באות ממניעים פוליטיים וכספיים.

וגם לצערי (ואני מתביישת בשבילם) הרבה שחיתות ותאוות בצע שבטח אין להן שום קשר לדת!!

פורסם

התורה והיהדות הם ערכים שיש לכבד גם אם לא חיים לפיהם.

אני מכבדת באופן מלא כל אדם החי לפי אמונתו. הייתי רוצה שינהגו כך לגבי למרות חילוניותי המוצהרת.

הממסד הדתי בארץ - לעומת זאת - לא ראוי לכבוד. מאה אחוז תמיכה ב-nice שרואה בהם מאפיה - אני איתך !!.

יש יסוד להאמין שהרבה מהפעיליות שלהם באות ממניעים פוליטיים וכספיים.

וגם לצערי (ואני מתביישת בשבילם) הרבה שחיתות ותאוות בצע שבטח אין להן שום קשר לדת!!

הנה אחת שמבינה ענין, ואומרת דברים בעלי טעם.

חזקי ואמצי.

הגישה התוקפנית שלך שומטת את הקרקע לכל דרישה לכבוד (שכמאמר הקלישאה הידועה - מרוויחים ולא דורשים...).

Prog.

זה טוב לא?

נ.ב בשביל הזן הנכחד

אתה צודק, הסיסמא ההיא הייתה עבשה ולא מקורית, אנסה לתקן:

[glow=red, 2, 300]סטלין הכלי [/glow]

[glow=red, 2, 300]סטלין הכריש [/glow]

העיקר שאתה נהנה, אם תרצה עוד רק תבקש.

נ.ב על הנ.ב

דרור, תפסו את ברגותי אהוב נפשך, קשה לך הא?

לשחרר? כן? לא?, נמק והסבר אם תרצה.

פורסם

זה טוב לא?

כן, אם אתה חי באירן זה מצויין.

sarcasm/

Prog.

פורסם

עוד לא החלטתי בקשר לברגותי... אבל ללא ספק שכל ההרג הזה לא היה שווה.. גם אם היו צריכים לתפוס אותו.

ולהיות אנטי-פלורליסט יושב עליך בול.

ועם סטלין הגבר שלך, אל תשכח מי אחד האחראים לרצח של 20-23 מיליון חיילים רוסיים.. שבקלות יכלו להיות אחד מהסבים שלך.

פורסם

ורטיגו שמור על סטטוס רגוע אם הדיון יהפך לריב פשוט ינעלו את הת'רד הנה אני אומר את דעתי בלי לכפות ובלי לכפות על אף אחד את דעותיי אנשים אתם קצת עושים סלט מהכל OSHWY פה אני יכול להסכים איתך נכון ... ש"ס עצמה הפכה את כל העניין לשחור ומלוכלך וההסתגרות הזאת משאר פלגי החברה אולי גרמה לחלק מהעם סלידה כזאת מדת

מינימייזר בתקווה שאתה בכלל מוכן לקבל דעות אחרים כי שמע מצד אחד אני לא אהבתי שורטיגו קרא לך טיפש אבל מצד שני אתה דיי מדבר שטויות וממש שטויות כל הזמן אתה חוזר ואומר "הדתיים, כל הדתיים ככה וכל הדתיים ככה" טוב יש לך מושג שמץ של מושג כמה דתיים יש וכמה פלגים וזרמים שונים הדעות שלהם מגוונות ושונות בדיוק כמו שלנו אי אפשר לכלול כל דתי שומר מצוות באוכלוסיה אחת בתור "דתיים" אם לא שמת לב נוצרה דעה רווחת שאתה שמאלני קיצוני אנטי דתי נוטף שנאה ואתה גרמת לזה בלי לפגוע!

יש כל כך הרבה זרמים ופלגים שונים אתה בכלל לא ניסית לראות או לשמוע שום דבר. "כל הדתיים ימניים קיצוניים" ? איזה שטויות!

יש המון דתיים שמאלנים מה מבדיל אדם דתי ממך ? מה אתה חושב שאם מישהו חובש כיפה אז הוא אטום חסר דעה עצמית ?

אני חושב שאתה עברת שטיפת מוח אנטי דתית עוד מרחם ושום דבר לא ישנה אותך כי אתה כל כך אוהב לדבר על מגרעות המגזר הדתי ותראה ניתוח פשוט של הדברים שאמרת מראה יותר ויותר שכל המגרעות שהזכרת הן מגרעות שיש לך

קח דוגמא יש אנשים שמעשנים אוהבים לעשן וזכותם המלאה לעשן .... סבבה למה כופים עליי לנשום את העשן ולהריח את הריח המסריח?

מצד שני אדם אוהב לעשן ובמקומות ציבוריים חל איסור לעשן זאת פגיעה בחופש הבחירה לא ? כופים עליו לעשן או להפך כופים עליו בעקיפין לנשום ולהפגע מהעשן נו ? למה נגד זה אתה לא מתלהם ? הרי מה זה משנה הרי אתה נגד כפייה לא ? ואתה טוען שהדת היא כפייה אבל מה זה משנה המקרה באופן תיאורתי הוא דומה תגיד שלא ? משני הצדדים גם אם אתה מעשן וגם אם לא כופים עלייך ופוגעים בחופש שלך לבחור ולעשות מה שאתה רוצה איפה שאתה רוצה נו למה לא יצאת נגד עישון ??? אבל רגע! מצד שני אם אתה יוצא נגד עישון אתה פוגע באלו שכן מעשנים .... אההההה בעייה נכון ?! מה עושים ???? בשביל זה ידידי יש הסכמים שכל אחד מהצדדים מסכים אי אפשר לתת 100 אחוז כי אז יש מן פגיעה בצד השני. בשביל זה עשו הסכמי "סטטוס קוו" שהם הסכמים לטוח ארוך שיצרו איזון ופשרה שבשפה פשוטה בעצם אומרים "כל אחד יאכל אותה קצת מהצד השני" כדיי שלא יוצר פער בעם וקרע ואפילו מלחמת אזרחים וזה בדיוק כמו הדוגמא שלי עם העישון

והטעות שלך נובעת מכך שאתה מכליל כל חובש כיפה שומר דת ומצוות וכל חרדי כאותו אחד .... שמע זה לא פס יצור הם בני אדם שונים ומשונים בדיוק כמוני וכמוך איזה שטויות זה שכל הדתיים ימניים קיצוניים ? יש גם שמאלנים והרבה! זה שש"ס שהם מגזר פיצפון על המפה הרסו את הכל והפכו את כל העניין לשחיתות לשמה נכון זה פשוט הפך לעסק מסריח זה מה שיוצר דעות כאלה שאחרי זה ציבור שלם בעם הופך לשנוא ע"י חלק אחר אבל זה ממש לא נכון אם היית אומר רק ש"סניקים לא הייתי אומר דבר ממש כלום כי זה אנשים בעלי קו מחשבה אחד והחברים שלי שהזכרתי מקודם שהם דתיים לא סובלים אותם! נגד המדינה לא משלמים מס לא משרתים בצבא לא עובדים וישיבה ... זה עניין פעוט של כמה שעות ביום זה באמת לא בסדר !!! ולזה אני מתנגד אבל מינימייזר אתה בכלל זולד מדת ואף אחד לא מכריח אותך ..... אתה רוצה להגיד לי שיש לך בעייה לעבוד בשבת ? לאכול לא כשר ? מי מונע ממך ?

אבל שמע ההכללות שלך ממש לא נכונות וממש לא לעניין "כל הדתיים הם..." לא נשמע פחות גרוע מ"כל היהודונים האלה.... " או "כל הכושונים האלה... " זה מראה רק על ילדות, קיצוניות, שנאה ואטימות דעת וחבל שעדיין במאה ה-21 ידידי !! יש עדיין אנשים שחושבים ככה וזה הכל!

OSHWY יפה דיברת :)

פורסם
  • מחבר

צודק.

עשיתי הכללה וזה לא היה נכון מצדי, מקבל את הביקורת שלך.

לא דיברתי על כל הדתיים; לא דיברתי על כל האנשים שמשלבים את הדת והאמונה שלהם עם החיים שלהם במדינה דמוקרטית תוך כיבוד החוקים שלה ותוך כבוד לשאר האזרחים. לא דיברתי על הדתיים שעושים שירות מלא בצבא ושירות מילואים או תורמים למדינה בצורה זאת או אחרת.

דיברתי על כל אותם אנשים שבשם האמונה שלהם, לא עושים דבר וחצי דבר למען המדינה, ועוד מצפים שכולם יכבדו אותם (ע"ע כל בחורי הישיבות).

שוב, מצטער, ההכללה שעשיתי לא הייתה במקום.

אני ממש לא שמאלני קיצוני, אני די מתון בדעות הפוליטיות שלי (לא מוות לערבים ולא זכות שיבה מלאה) ואני ממש לא "נוטף שנאה" כלפי המגזר הדתי או החרדי (יש לי סלידה מהמגזר החרדי אבל המרחק בין סלידה לשנאה הוא גדול) ואם היית יודע שנאה מהי, אני בטוח שלא היית אומר את זה.

והעישון בכלל לא רלוונטי לעניין, כי אנשים מעשנים פוגעים בבריאותם של אלו הסובבים אותם וזה הוכח מדעית ובדיוק בגלל זה קיים חוק שאוסר עישון במקומות ציבוריים.

זאת ממש לא כפייה כי זה נעשה לטובת הכלל (כלל = רוב). אתה יכול להגיד לי שהמגזר הדתי במדינה הוא רוב?

מי שמעשן, יכול לעשן בבית או במקום שבו הוא לא יפגע בציבור. לעומת זאת, ההחלטה על סגירת בתי עסק בשבת היא כפייה לשמה, כי אם ישנם עסקים פתוחים, זה לא פוגע לא פיזית ולא נפשית באף אחד בארץ (ואם זה כן פוגע במישהו נפשית, אני ממליץ לו ללכת לטיפול פסיכיאטרי).

אגב, אם כל אחד היה עושה מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה ואיפה שהוא רוצה, זו הרי הייתה אנרכיה לשמה...

כנ"ל לגבי השבתת תחבורה ציבורית בשבת (אני גר בחיפה אז לי זאת לא בעיה, אבל מה עם כל שאר הארץ?), הרי אף אחד לא מכריח את החרדים לנסוע באוטובוסים בשבת אבל הם מונעים את זה, פיזית, מהציבור החילוני (שמהווה רוב במדינה). הם בעצם מחליטים בשביל האנשים האחרים מה הם יעשו ומה לא יעשו וזה דבר פסול!

הסכם סטטוס קוו הוא לא הסכם פשרה, הוא נועד בדיוק למנוע הסכם פשרה כי בין חילוניים לדתיים פשוט אי אפשר להגיע לפשרה. הוא נועד לשמר את המצב כפי שהוא, נכון לתקופה בה הוא נחתם.

אז בכל זאת, אם מתפשרים, הרי שני הצדדים צריכים להתפשר על משהו, אבל לחילוניים אין על מה להתפשר! החילוניים הרי לא מונעים מהחרדים שום דבר, "איש באמונתו יחיה" הוא ביטוי מאוד חכם ואני דוגל בו וזה בדיוק מה שהחילוניים מנסים לעשות. הם מנסים לחיות לפי מה שהם מאמינים בו בלי לכפות את זה על אף אחד. הרי לא קיים שום חוק במדינה שכופה משהו על החרדים, להיפך, החוקים תמיד פועלים לטובתם.

אתה אומר דברים בלי להכיר אותי בכלל...

איך אתה יודע שאני סולד בכלל מדת?

פורסם

ציטוט של minimizer: .........לא דיברתי על הדתיים שעושים שירות מלא בצבא ושירות מילואים או תורמים למדינה בצורה זאת או אחרת.

(דיברתי על כל אותם אנשים שבשם האמונה שלהם, לא עושים דבר וחצי דבר למען המדינה, ועוד מצפים שכולם יכבדו אותם (ע"ע כל בחורי הישיבות)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

יש הרבה טעם לפגם בסיטואציה שלוקחים סטודנט למילואים - ולהקצנת המצב בואו נגיד שזה בדיוק בתקופה של בחינות הסיום -

ומציבים אותו לשמור על תלמידי ישיבה בהתנחלות. (שאיש מהם אינו עושה מילואים כמובן).

ומה תגידו על זה?

פורסם

הוא לא הכליל סתם

כל המפלגות הדתיות ימניות ואפילו ימניות קיצוניות

מפד"ל - אפי איתם, שהוא גנדי בקטן.

ש"ס- אלי ישי אמר שצריך לכבוש את השטחים ולסלק את עראפת (וקיבל את המכתב הידוע של התעוררות "שב בשקט")

אגודה הם כמו ש"ס בדיוק

יש את כל המאה שערים האלה.

ובבתי"ס של שס וישיבות, הלימוד והחינוך משוחד ומשקר... (כמו שכולכם מתלוננים שמלמדים את הילדים הפלסטינאים לשנוא אותנו, ככה מלמדים את הש"סניקים על כ-ל מי שלא יהודי ובמיוחד ערבים).

מוזר שכולכם דואגים לשבח את אושוי ואת מינימייזר ואותי רק לקלל

כי בסה"כ מה שאנחנו אומרים זה אותו הדבר, רק במילים שונות... אפילו כמה פעמים היא אמרה שהיא מסכימה איתי.

דרך אגב, מנהלים

אולי תעשו את אחד מהת'רדים בנושא האקטואליה קבוע... כדי שאני לא אצטרך לרשום כל פעם את אותם הדברים...

פורסם

nice מי קילל אותך ? חס וחלילה אחי ;) ואכן מה לעשות החיים לא הוגנים חיים עם מה שיש כי אולי מחר זה לא יהיה :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים