עבור לתוכן

ריך עזרה בבחירת קרור למארז

Featured Replies

פורסם

אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר

המארז הוא מידי טאור

עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי

1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך

2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס

נ.ב

חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422

פורסם

ממש לא ממליץ על מאוורר בלואר כמאוורר מארז מהסיבות הבאות:

1. רועש ביחס לדחיפת האויר המעטה שלו.

2. סופח אויר לא מהמקומות הנכונים כלומר לא מכיוון המעבד אם הוא יוציא אויר והוא כמובן לא יכול להיות מכניס אויר מקדימה.

ההמלצות שלי בתקציב שלך זה פשוט לקנות שלושה מאווררים ג'נרים (אמורים לעשות את העבודה ברעש נמוך) שהאחוריים יוציאו אויר והקדמי יכניס אויר.

פורסם

גם הקידמי יוציא אוויר ? (אף מאורר לא יכניס אוויר?)

פורסם

הוא בטח התכוון יכניסו אוויר. מקדימה אי אפשר להוציא אוויר בגלל שהפאנל חוסם, המאורר יחנק ובסופו של דבר האוויר ישאר בתוך המארז ולא יצא

ג'נריים זה מאוררים בלי חברה או חברה לא ידועה, אי אפשר לסמוך עליהם בקשר לרעש\עבודה\אריכות ימים..

הקיט הזה בסדר כל עוד אתה לא מתקרב לחצי מהמהירות, על מקסימום הם בסך הכל 40CFM אני לא ממליץ לרדת מ28

הם גם לא כל כך שקטים ומישהו כאן מהפורום קנה את הסט והחזיר אותו לחנות כמה ימים אחרי

אם אתה לא מטורף לשקט הם יספיקו לך, רק תשתדל לא לשחק עם המהירות יותר מידי

אם השקט כן חשוב לך.. תקנה אנרמקס

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של מאוורר טוב ושקט או כמה

פורסם

גנרי 10-20 שקל

אנרמקס 70 שקל

ספיר 30 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים