עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

איזה משחקים ואיזה מסך ? ( רזולוציה , קצב רענון ) 

פורסם
  • מחבר

מסך של 2k, כרגע משחק בהוגוורטס לגאסי אבל רוצה שיתמוך גם במשחקי fps עתידיים...
לא חייב קצב רענון הכי גבוה

פורסם

סבבה, אבל מה קצב הרענון של המסך הנוכחי ? 

פורסם
  • מחבר

60hz ממה שאני רואה(הדגם הוא Dell P2721Q)

פורסם

https://tms.co.il/computer-hardware-components/video-cards/nvidia-cards?product_id=105930

אם אנחנו מדברים על כרטיס חדש אז זה כנראה התמורה הכי טובה שיש ברגע זה בארץ . 

היתרון של nvidia על פני AMD הוא ב DLSS  שנותן שיפור ביצועים מכובד מבלי לפגוע באיכות .

אם רוכשים חדש מחו"ל אז כנראה ש AMD 6700xt-6750XT נותן את התמורה הכי טובה לכסף .

אם אתה מוכן ללכת על משומשים אז אפשר למצוא יותר חזקים מזה באותו מחיר או את אותם הכרטיסים בפחות כסף . 

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!
עזרת לי מאוד

פורסם

בקניית כרטיס חדש הייתי שוקל גם את הArc A770 של Intel הכרטיסים השתפרו לאחר העדכונים האחרונים והמחיר משתלם לכרטיס עם ביצועים כאלו.

נערך על-ידי ארי מילר
טעות באות אחת

פורסם
ציטוט של ארי מילר

בקניית כרטיס חדש הייתי שוקל גם את הArc A770 של Intel הכרטיסים השתפרו לאחר העדכונים האחרונים והמחיר משתלם לכרטיס עם ביצועים כאלו.

בעיה ראשונה - ע"פ המבחנים העדכניים , בזמן שבזכות דרייברים עדכניים הכרטיסים האלה השתפרו מאוד במשחקי DX9, אין שיפור  בוולקן ,  dx11  או dx12. 

בעיה שניה - https://www.techspot.com/review/2634-intel-arc-a770-a750-revisit/

הכרטיס כמעט תמיד נחות ביחס ל 3060ti

בעיה שלישית - איפה קונים ? בפלונטר יש a750 , אבל לא מצאתי a770 בשום מקום בשביל קנ"מ של מחיר.

פורסם
ציטוט של yoavke

בעיה ראשונה - ע"פ המבחנים העדכניים , בזמן שבזכות דרייברים עדכניים הכרטיסים האלה השתפרו מאוד במשחקי DX9, אין שיפור  בוולקן ,  dx11  או dx12.

וכמה זמן לדעתך ייקח עד שהם יטפלו בזה ? 

ספויילר

רמז: לכאורה כשמדובר בדרייברים העסק משתפר אחרי כמה עדכונים עיין ערך AMD שבעדכוני דרייברים שיפרו כרטיסים ביחס של 30% יותר ביצועים.

ציטוט של yoavke

בעיה שניה - https://www.techspot.com/review/2634-intel-arc-a770-a750-revisit/

הכרטיס כמעט תמיד נחות ביחס ל 3060ti

נכון להרגע אתה צודק השאלה היא לאן זה יתקדם הלאה (וזה יתקדם) כנ''ל.

ציטוט של yoavke

בעיה שלישית - איפה קונים ? בפלונטר יש A750 , אבל לא מצאתי A770 בשום מקום בשביל קנ"מ של מחיר.

אמזון. פחות מ1,800 ש''ח.

פורסם

אז אתה מציע לשלם יותר עבור כרטיס שהיום גרוע יותר מה3060TI כדי שאולי בעתיד זה ישתנה?
לא מאד הגיוני.
אני בכל מקרה אשים פה את האופציה של לקנות 3080 ביד שניה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!
אם אני מחליט ללכת על יד2, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק אותו?

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

אז אתה מציע לשלם יותר עבור כרטיס שהיום גרוע יותר מה3060TI כדי שאולי בעתיד זה ישתנה?
לא מאד הגיוני

כמו-כן רכישה בחו"ל ללא אחריות לעומת רכישה בארץ עם אחריות.

ולא רק זה , אנחנו מדברים על כרטיס שכרגע הMSRP שלו ירד ל $269  , זה אומר שהוא אמור לעלות 1200 ש"ח כולל מעמ , לפני משלוח . אז כן, אם אתה מוצא אותו ב 1200-1350 , זה כרטיס שווה רכישה , לא יותר מזה. 

פורסם
ציטוט של PrefaceAlumni

תודה לכולם!
אם אני מחליט ללכת על יד2, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק אותו?

בדיקה של  חצי שעה - שעה  זה לא בדיקה, לדעתי כדאי לרכוש משהו שעוד יש לו אחריות   עם חשבונית .

פורסם

לדעתי הרצה של furmark של חצי שעה ושתי הרצות של 3dmark יגלו 99% מהבעיות באם הן קיימות.
כמובן שעדיף חדש, אבל זה עולה פי 2, אם אפשר תחפש ביד שניה משהו עם אחריות.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים