עבור לתוכן

למה לקבלים בלוח שלי יש נטייה להתנפח?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

או שאתה הבנאדם הכי חסר מזל בעולם שכל מה שנוגע בו מתקלקל או ש...

אני מאמין שמקור כל התקלות שלי הוא חוסר מזל ולא משהו אחר.

אני לא מאמין שהבעיה היא ב UPS, כי בשלב מסויים עבדתי עם מחשב אחר באותו מקום (עם ה UPS) ולא הייתה בעיה. אני חושב גם שהבעיה עם הכרטיס מסך התחילה לפני שקניתי את ה UPS.

בקשר ללוחות - יש לי אפשרות להחליף את הלוח באותו דגם (7VAX) שמבוסס על ה KT400 Chipset, בדגם אחר (7VT600) שמבוסס על ה KT600 Chipset ללא תשלום, או להוסיף בערך 370 ש"ח ולקבל את ה 7N400 PRO.

לדעתי לא משתלם לקחת את ה 7N400 PRO, כי תמורת סכום דומה, אני כבר יכול לקנות את ה NF7 ממקום אחר, ואז למכור את הלוח שלי (לא יודע בדיוק כמה הוא שווה היום, אבל הזיכוי שהוצע בחנות הוא של כ-40$, ה- 7N400 PRO עולה בערך 110$ בחנות).

אבקש את עזרתכם בבחירה.

בקשר לכרטיס מסך - עם ה Radeon 9000 PRO עוד לא נתקלתי בבעיה של מחשב שנתקע ומסך עובר ל Stand-by (ואני גם לא מאמין שאתקל), אבל יש הרבה מסכים כחולים ו resets, שאני מניח (ומקווה) שמקורם בלוח ולא בכרטיס מסך (יכול להיות גם בגלל ה Windows). בנוסף, כמו שציינתי הכרטיס מציג שגיאות ב Aquamark ובשלב מסויים התוכנה נתקעת (אבל המחשב לא נתקע, אפשר לצאת עם ESC). את הריצה ב 3DMARK 2003 הוא עבר בשלום (בתוצאה של 991), אבל ב 3DMARK 2001SE המחשב נופל (עם מסך כחול) בחלק של המשחק הרביעי (ה Natural). אני מאד מקווה שהחלפת הלוח והתקנה מחדש של ה Windows תפתור את הבעיה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים