פורסם 2023 בפברואר 252 שנים שלום, קוד ליצירת טבלה בשם abcd דלהלן עובד: USE skullcrashingwords; DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd(name) SELECT 'aaaaa'; נוצרה לי טבלה בשם abcd בעלת שורה אחת המכילה שדה מספר רץ ושדה name עם ערך aaaaa. כאשר אני רוצה להוסיף יותר משורה אחת לטבלה, 2 שורות, בעזרת מילת המפתח union אני חוטף הודעת שגיאה ! להלן הקוד המתוקן USE skullcrashingwords; DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd(name) SELECT 'aaaaa'; UNION SELECT 'bbbb'; הקוד דלעיל יוצר הודעת שגיאה בנוסח: ERROR 1064 (42000): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'UNION SELECT 'bbbb'' at line 1 מישהו יוכל לעזור לי עם שורת מילת המפתח union ? תודה
פורסם 2023 בפברואר 252 שנים תשתמש ב INSERT INTO `table_name`(column_1,column_2,...) VALUES (value_1,value_2,...); כלומר INSERT INTO abcd (name) VALUES ('aaaaa'), ('bbbbb');
פורסם 2023 בפברואר 252 שנים מחבר קיים שדה אחד בטבלה, הראשון int auto_increase אי אפשר להוסיף לו ערך. מתקבלת שגיאה
פורסם 2023 בפברואר 252 שנים מה השגיאה?, הרצתי וזה עובד לי DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd (name) VALUES ('aaaaa'), ('bbbbb'); select * from abcd;
פורסם 2023 בפברואר 282 שנים מחבר ציטוט של NotAnAccountName מה השגיאה?, הרצתי וזה עובד לי DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd (name) VALUES ('aaaaa'), ('bbbbb'); select * from abcd;
פורסם 2023 בפברואר 282 שנים מחבר השגיאה כפי הנראה בהגדרות ה workspace. שדות עברית דורשים innoDB וברירת המחדל ISAM. יצרתי DB מחדש והודעת השגיאה חדלה לפקוד אותיץ תודה
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.