פורסם 2004 ביוני 1821 שנים שלום..לא מזמן קיבלתי את המאורר ומטען לסוללות...ומשחה טרמית למעבד...ועשיתי אוברקלוק קטנטן...פרטיםBarton 2500+Nf7SL768Ddr400on cpu Tornado 80mm 85 cfmובנתיים עליתי ל11.5 ו174.. שזה אומר 2017 למעבד...וככה במאמץ :במעבד:45ובלוח 26בלי מאמץ מעבד 39ולוח 22אחרי 20 דקות בטוסט זה הגיע ל45 מעלותוזה לא עולה משם פשוט..אחרי שעה ו20 דקות הפסקתי...ונשאר ככה בדיוק....שיא החום עכשיו דווקא 2 צהריים...בלי מזגן..זה די מכובד .. לא?..מה שאני בעצם רוצה להתייעץ ולשאול ... האם זה בסדר...והאם כדאי לי לעשות משהו יותר קיצוני...תודה...צ'יקו
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר אמממ..יש פורום אובר-קלוקינג, לפי מיטב דעתי.. : "אממממ.." ואיפה אנחנו?... " : "
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אם תשים לב אדון. גוהן כתב את זה אתמולהיה מספיק זמן להעביר את זה לפורום אוברקלוק במידה והוא היה בפורום אחר...אז לפעם הבאה תשתדל לא להעיר הערות לא רצויות ולחשוב קצת לפניולגבי השאלה המקורית...הטמפ בסדר, אוברקלוק חביב אפשר להגיע ליותר לדעתי.. באיזה מתח אתה ? בדקת יציבות ע"י הרצת 6 שעות פריים?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר אם תשים לב אדון. גוהן כתב את זה אתמולהיה מספיק זמן להעביר את זה לפורום אוברקלוק במידה והוא היה בפורום אחר...אז לפעם הבאה תשתדל לא להעיר הערות לא רצויות ולחשוב קצת לפניולגבי השאלה המקורית...הטמפ בסדר, אוברקלוק חביב אפשר להגיע ליותר לדעתי.. באיזה מתח אתה ? בדקת יציבות ע"י הרצת 6 שעות פריים?אדון...לא היה זכור לי ששמתי את זה בפורום אחר..הייתי בטוח ששמתי את זה פה....(אין לי סיבה להשים את זה בפורום אחר..מה אני משועמם.. \: )ובקשר לעזרה שלך...תודה...אבל לא נגעתי במתח..והרצתי את הטוסט רק שעה ו20...בעיקרון פתחתי את הת'ראד בשביל לדעת אם המאורר עושה את העבודה....
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מבחינת קירור אתה במצב לא רע. שוב.. יהיה מאוד נחמד מצידך לכתוב באיזה מתח אתה עומדופתחת את התארד בפורום "אלקטרוניקה ומודינג" ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.