עבור לתוכן

Themaltake POLO , חוות דעת...

Featured Replies

פורסם

אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת....

אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי??

חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים?

(בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)...

תודה לכל העוזרים!

פורסם

ובכן קניתי אותו מזיגזג והרכבתי אותו . ההרכבה די פשוטה הוא מתחבר למתאם הפלסטיק שיושב על הסוקט עם שני קליפסים מברזל. ההרכבה עצמה פשוטה מאד. ולביצועים הוא אכן עומד בציפיות יש לי 2.8 ללא אוברקלוק שבמאבמץ הוא עומד על 40 לא על המקסימום וכן הבעיתיות שלו ...הוא רועש מאד לכן מקסימום זה לא אופציה לזמן ממושך או ללא אוזניות . בכל מקרה אני מאד מרוצה מהתוצאות שהוא נותן! מומלץ אך לא לחולי השקט.

פורסם

איזה לוח יש לך?

פורסם

מומלץ מאוד בתור מאורר תקציבי, יחסית למחיר נותן ביצועים (כמעט) חסרי תחרות.

פורסם
  • מחבר

ובכן קניתי אותו מזיגזג והרכבתי אותו . ההרכבה די פשוטה הוא מתחבר למתאם הפלסטיק שיושב על הסוקט עם שני קליפסים מברזל. ההרכבה עצמה פשוטה מאד. ולביצועים הוא אכן עומד בציפיות יש לי 2.8 ללא אוברקלוק שבמאבמץ הוא עומד על 40 לא על המקסימום וכן הבעיתיות שלו ...הוא רועש מאד לכן מקסימום זה לא אופציה לזמן ממושך או ללא אוזניות . בכל מקרה אני מאד מרוצה מהתוצאות שהוא נותן! מומלץ אך לא לחולי השקט.

אוקיי, איזה לוח יש לך בדיוק?

ועל איזו מהירות בדיוק שמת את המאוורר שהוא נתן לך 40 מעלות במאמץ?

פורסם

לדעתי עדיף את הסיילנט טוואר , למרות שמרכז הכובד לא במרכז הוא שוקל 640 בניגוד ל730 של הפולו ככה שאם תחשבו הלחץ שהסיילנט טוואר מפעיל על הסוקט הוא גם בערך 710 גרם.

פורסם

לפי מה שאני יודע, הטאוור מתחבר בברגים, שזה מעט יותר חזק מהסוקט/תושבת השחור של אינטל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים