עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדי 64 ביט ותוכנות המחשב

Featured Replies

פורסם

אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon

בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט.

אז השאלה שלי אם זה נכון ואם באמת לא כדאי לי ללכת ה המעבד הזה, כי אם אני לא הולך עליו אני הולך על ה-P4 2.8Ghz

תודה לעונים..........זה חשוב ודחוף כי אני רוצה כבר להזמין מחשב!!!!!!

פורסם

ה A64 פועל מצויין ב 32 ביט. זה נכון שבינתיים אי אפשר לנצל את ה 64 ביט אבל עד שתצא מערכת ההפעלה הזו אפשר להשתמש בו בלי שום בעיה עם XP למשל.

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה אז אני קונה את ה-64 הרגיל זאת אומרת לא היה על הדגם שום a.

ה-a זה תוספת או משהו כזה?

בחזרה לנושא:

זאת אומרת שלא יהיו לי בעיות להשתמש במעבד הזה גם בתוכנות 32 ביט, וכדאי לי לקחת את ה-AMD?

פורסם

אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon

בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט.

גם אם לא יצא הגירסא ה 64 ביט בארץ תוכל ליבא את זה תרצה תזמין באינטרנט מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ותגיד לבעל החנות שיש לך וינדוס שיביא לך אחד בלי זה הכול

פורסם

חחחחח תלמד משהו אחד טכנאי/מוכר זה מישהו שלא יודע במחשבים יותר מידי אם הוא היה יודע הוא לא היה בג'וב הזה

מה שהוא אמר לך זה בילבול מוח מוחלט

המעבד הזה עובד גם ב32 ביט לכן הוא עובד נורמלי לחלוטין בווינדוס אקס פי רגיל עם כל התוכנות והמשחקים אז בקיצור כמו שלא יהיו לך בעיות עם פאנטיום 4 כך גם עם הathlon 64

ובקשר לווינדוס "גירסא מיוחדת" אז אל תתייחס אליה אין דרייברים רשמים של ATI ל64 ביט וגם רוב המשחקים והתכונות לא ממש תומכות בזה אז לא רק שמעבר לווינדוס הזה לא יתרום במיוחד להפך הוא יכול אפילו להוריד תביצועים אז תשאר עם ווינדוס רגיל

המלצה שלי לך על הA64 3200+ או 3000+ תלוי בתקציב רק תנסה שה3200+ יהיה בעל ליבת newcastle (תשאל)

זה המעבד הכי חזק ב32 בתחום מחירים הזה ל32 ביט ובנוסף בעתיד הוא יתמוך ב64 שזה בונוס נחמד:)

*A64 הA זה Athlon  לא מודל מיוחד של Athlon 64 פשוט יותר נוח לרשום ככה

**תחת דרייברים רשמים ל ATI הכוונה ברשמים היא ללא באטה. קיים באטה אבל הם לא לוקחים אחריות על מה שיקרה איתו ורשום במפורש שיש איתו בעיות ולגבי nvidia אין לי כרטיס שלהם אז לא ממש טרחתי לבדוק מה יש או אין

פורסם

חחחחח תלמד משהו אחד טכנאי/מוכר זה מישהו שלא יודע במחשבים יותר מידי אם הוא היה יודע הוא לא היה בג'וב הזה

מה שהוא אמר לך זה בילבול מוח מוחלט

המעבד הזה עובד גם ב32 ביט לכן הוא עובד נורמלי לחלוטין בווינדוס אקס פי רגיל עם כל התוכנות והמשחקים אז בקיצור כמו שלא יהיו לך בעיות עם פאנטיום 4 כך גם עם הathlon 64

ובקשר לווינדוס "גירסא מיוחדת" אז אל תתייחס אליה אין דרייברים רשמים של ATI ל64 ביט וגם רוב המשחקים והתכונות לא ממש תומכות בזה אז לא רק שמעבר לווינדוס הזה לא יתרום במיוחד להפך הוא יכול אפילו להוריד תביצועים אז תשאר עם ווינדוס רגיל

המלצה שלי לך על הA64 3200+ או 3000+ תלוי בתקציב רק תנסה שה3200+ יהיה בעל ליבת newcastle (תשאל)

זה המעבד הכי חזק ב32 בתחום מחירים הזה ל32 ביט ובנוסף בעתיד הוא יתמוך ב64 שזה בונוס נחמד:)

ועוד איך יש להם:

http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeon-xp64.html?type=xp64&prodType=graphic∏=productsXP64driver&submit.x=7&submit.y=3 זה אומנם בטא, אבל מי שניסה את הXP 64 ביט כשהוא בעצמו בטא, לא תהיה לו לנסות דרייבר בטא ;)... דרך אגב, גם לNVIDIA יש דרייבר ל64 ביט.

פורסם

מניסיון עם מוכרים כאלה שמנסים להמליץ לך על משהו ש"עודב טוב יותר", אני מציע לך שתבקש פירוט מפורט של כל מהש הוא שם לך בקופסא ואחר כך תלך למישהו שאתה סומך עליו שיבדוק אם מה שהוא שם לך זה מה שרצית וזה מהשהוא כתב בפירוט. תבקש גם שישמור את האריזות המקוריות של כל הרכיבים ובתדוק אם זה חלקים חדשים (אם אני לא טועה אז המספר הסידור של הרכיבים אמור להיות כתוב על האריזות...)

או שפשוט תלך למישהו שאתה סומך עליו.

למה אני אומר את זה:

לפני 7 שנים כשקניתי את המחשב הראשון שלי, הזמנתי לפי עצת המוכר

מעבד של IBM- המעבדים שלהם לא רעים בכלל, רק לא ידעתי שהם אמורים להיות יקרים בטרוף

כרטיס מסך 4 MB... אז זה הייה נמוך מהסטנדרט (16 MB) אבל לא כלכך ידעתי את זה

קיבלתי:

כנראה מעבד ישן מאוד של AMD- שהייתי צריך "לחמם" (להריץ תוכנות פשוטות כמו סוליטר במשך 20 דקות...) אותו לפני שהרצתי יישומים "כבדים"- משחקים כלשהם... הוא נשרף אחרי שנה (כשניגמרה האחריות)... לפחות זה מה שאמר לי מוכר אחר, שממנו נאלצתי לקנות לוח+ מעבד חדשים (סלרון 400- לפי המלצתו. הסטנדרט הייה P2 500 אם אני זוכר נכון...)

כרטיס מסך גרוע שסבלתי בגללו הרבה

שנתיים אחרי זה, הלך לעולמו ההרד דיסק.

אצל מוכר אחר הזמנתי:

WD 20GB...

קיבלתי:

ניקימי (זה שם החברה...) מעפן עם סקטורים פגומים "בילט אין". המוכר סגר את הבסטה כמה חודשים אחרי הקנייה, בערך שבוע לפני שגיליתי עד כמה נדפקתי...

בקיצור: תיזהר עם אלה שממליצים לך על שטויות ומנסים לדחוף לך כל מיני דברים

האטלון 64 ביט 3000 זה מעבד מעולה שישרת אותך טוב מאוד במשך 3 שנים לפחות.

עוד המלצה (שאולי כבר יישמת, אבל אם לא...): תפתח ת'רד בפורום "מפרטים" כדי לקבל את המפרט שיתאים לך הכי טוב במסגרת התקציב. לאנשים פה אין אינטרס לדפוק אותך או לדחוף לך סחורה שהם הזמינו בכמויות ועכשו הם לא יודעים מה לעשות איתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים