עבור לתוכן

ה-SPY WARE ההכי מעצבן שראיתי - זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

השתלטו לי על דף הבית בIE.

במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר.

בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT.

יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום.

NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים.

זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות.

נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.

פורסם

ל ספייוואר קוראים my searchnow?

פורסם

אוקי תראתה את התמונה המצורפת ותעקוב אחרי השלבים.

1. תשנה את הכתובת של דף הבית לכתובת שאתה רוצה בא או שמע תבחר בהצגת דף רייק about:blank

2. לחץ על כפתור ה Setting

3. לחץ על הכפתור View Objects בחלון שנפתח לך.

4. עכשיו הוא יראה לך חלון חדש עם רשימה של כל הרכיבי ActiveX ו PLUGINS שמותקנים באקספולרר תבדוק שמה

אם אתה מזהה את אותו רכיב חשוד שעושה לך את כל הבלאגן עם אתה מזהה אותו אתה פשוט יכול לסמן אותו ולבצע לו מחיקה.

לצורך זיהוי יתר אתה יכול להקליק ימיני עכבר על אותו אובייקט/רכיב חשוד ולבחור ב propeties שם תוכל לראות מי יצר את הרכיב ברמה העקרונית וכן מהיכן הוא הותקן מאיזה אתר/שרת.

במידה וזיהית ומחקת אותו פשוט תנקה את ההיסטורי של האקספלורר וגם את קבצי המטמון והעוגיות תסגור אותו ותפעיל מחדש.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

Meshorer, תעלה את התמונה למקום אחר.

פורסם
  • מחבר

1. אין לספיוור שם, בכותרת הדף מופיע רק SEARCH FOR...

2.לא זיהיתי שום רכיב חשוד, אז פשוט הסרתי כל דבר שהוא לא של Symantec, Microsoft או ShockWave, אך זה ממשיך להופיע.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר עוד אנטי ספיוור חינמי חוץ מ spybot s&d ו- Ad-Aware ?

פורסם

השתלטו לי על דף הבית בIE.

במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר.

בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT.

יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום.

NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים.

זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות.

נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.

התיאור שלך דומה למשהו שהיה לי לפני חצי שנה

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=58124.0#msg514750

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=54239.0#msg484856

טרויאן בלתי נסבל שנקרא igetnet

לצערי העמוד שהכיל את ההוראות איך להוריד אותו לא קיים יותר , תחפש ב google

igetnet removal

פורסם

הנה אחי מצאתי לך בגוגל איך להוריד את ה IGETNET הזה, בהנחה שזה באמת מה שיש לך.

http://www.spyany.com/program/article_spy_rm_IGetNet.html

How to Remove IGetNet?

Open a Dos command prompt( Start > Run, enter 'command' or 'cmd'), deregister its DLLs by executing the following commands:

v4 variant:

cd "%WinDir%\System"

regsvr32 /u BHO.DLL

regsvr32 /u rsp.dll

Or for the v5 or v6 variants:

cd "%WinDir%\System"

regsvr32 /u BHO001.DLL

regsvr32 /u rsp001.dll

Or for the ClearSearch variant:

cd "%WinDir%\System"

regsvr32 /u "\Program Files\ClearSearch\IE_ClrSch.DLL"

Open the registry editor ( Start > Run, enter 'regedit'), find the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Run, and delete the 'WinStart' (v4), 'WinStart002' (v5), 'WinStart001.exe' (v6) or 'ClrSrcLoader' (ClearSearch) entry.

Restart Windows.

Delete the BHO, rsp and Winstart files from the Windows\System folder, or in the ClearSearch variant, just delete the 'ClearSearch' folder in Program Files. v5 may also leave behind an installer called Install_All.dll in this folder, which you can delete. This attempts to remove the v4 variant of IGetNet before installing, but also disables the address-bar-search features of other programs, including NewDotNet and Xupiter.v6 may also leave behind files Update_Hosts.DLL, Update_com.DLL, Update_BHO.DLL, Update_RSP.DLL, Update_RemoveOld.DLL and rules.dat, which can also be deleted.

Delete the registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\Ie Rsp, (v4-v6 variants), or HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLRSCH (ClearSearch variant).

Fnd the Hosts file. This is called 'HOSTS' without a file extension (not Hosts.SAM); it is in the Windows folder on Windows 95/98/Me, or Windows\System32\drivers\etc\ on Windows NT/2000/XP. Open the file with a text editor (such as Notepad); if you have, or have previously had the v4-v6 variants, you will have these entries, which should be removed:

216.177.73.139 auto.search.msn.com

216.177.73.139 search.netscape.com

216.177.73.139 ieautosearch

Save the file. (Sometimes the IP address on the left may be slightly different.)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, אבל זה לא IGETNET מה שיש לי על הדף בית. הדף שנפתח לי לא צריך חיבור אינטרנט כדי לעלות, הוא כנראה יושב באיזו פינה על המחשב שלי.

אין לו שם, כך שאין קצה חוט להתחיל לחפש פיתרון בגוגל.

קודם כתבתי שהפירסומת הקופצת מובילה לאותו האנטי ספיוור, מסתבר שטעיתי, הוא מוביל לדפים של כל ספיוור לא חינמי שקיים.

בנוסף הספיוור הזה דופק לי את הSPYBOT S&D, מה שגורם לי לחשוד שזו מין מזימה גדולה של כל יצרניות הספיוורים נגד SPYBOT.

ניסיתי עכשיו גם להתקין מחדש את IE, אבל זה כל פעם נתקע לי באמצע. זה ממש מתסקל.

פורסם

היה פעם אתר שנקרא spywares from hell

שכחתי את הכתובת שלו

היתה רשימה של כל הספיוורים והטרויאנים בעולם והוראות איך להסיר אותם , היתה גם אפשרות לחפש לפי סימפטומים

זה היה לי ב bookmarks של המוזילה , אבל עברתי ל firefox ושכחתי להעביר bookmarks

פורסם
  • מחבר

התוכנות לא עזרו, הספיוור הזה לא צריך גישה לאינטרנט כדי לפעול, הוא לא גנב לי את הדף בית, הוא כנראה פשוט שינה משהו ברגיסטרי כדי לעלות במקום הדף הריק שיש לי כדף בית.

זה ממש מעצבן אותי שאיזו חברה החליטה פשוט לכפות אליי את הפרסומות שלה, להתעסק לי אם המחשב כאילו הוא שלהם.

אני מתחיל לחשוב על לשלוח אימיילים לכל האתרים שמתפרסמים בו.

פורסם

ל ספייוואר קוראים my searchnow?

הוא הדביק אותי היום בבוקר ! >:(

איך מורידים אותו? :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים