עבור לתוכן

מזל טוב לבוגרי י"ב!!!

Featured Replies

פורסם

בחזרה לנושא המקורי, אתמול אכן סיימתי רשמית י"ב, לאחר 5 שעות של בגרות

מתישה בבילוגיה, יצאתי בפעם האחרונה משער בית הספר שלמדתי בו 6 שנים,

וכבר ב4 וחצי היה מסיבת סיום לכל החטיבה העליונה, לקיבוץ יחיעם.

כמובן שבקושי חצי הגיעו, אבל הרבה י"בניקים הגיעו, היה סבבה ביותר.

הדבר העיקרי שהיה שם זה בריכה ומילוני פיתות עם צ'יפס שחילקו חינם וגרמו לריבים

צעקות ובלאגנים.

הדבר שהכי קרע אותי מצחוק שם זה שפתאום באיזה 9 בערב מודיע אחד המורים בכריזה:

"נאבדו מפתחות של האוטובוס ופלאפון של הנהג, אם מישהו לקח בכוונה או בטעות שיחזיר אותו,

אנחנו לא נכעס אם הכל יוחזר לבעליו" ואז שומעים את כל האנשים נקרעים מצחוק,

ובסוף "מישהו החזיר את המפתחות של האוטובוס והניח אותם לצד האוטובוס, אם הוא יוכל להחזיר

את הפלאפון לצד השני, אז נודה לו מאוד". חחח מורים מסטולים ;)

חזרנו ב10 וב11 יצאנו אני חברים וידידות לסיבוב בעיר, ונסענו לפרוד וסתם נסענו בכבישים

ודיברנו היה כיף, ומתישהו כשהייתי בסנטר, הלכתי וראיתי דולרים על הרצפה, הרמתי אותם

וראיתי שיש שם שתי שטרות אחד של 20 דולר ואחד של 5 דולר, בקיצר מצאתי 25 דולר!!!

הייתי מאושר!!!!

חזרנו הביתה ב3 ואז קמתי מוקדם והייתי מת מעייפות כי התחלתי לעבוד לראשונה, מ9 בבוקר

עד 2 וחצי :-*

פורסם

אל תדאג יש מספיק ילדים קטנים ומבוגרים חסרי חיים שיהיו פה...

אוי אנחנו כל כך נתגעגע אליך... ::)

פורסם

חרטטנות זו המילה וזיוני שכל זו הפעולה... בקיצר זה שטויות במיץ בולשיט כי בזמן pcpro שדרך אגב כן לא יאמן אבל הייתי חיי בזמן זה היה אתר קטן עם קהילה מצומצמת עד מאוד אומנם היה אתר נחמד ביותר אבל בוא נגזים בגדולתו בבקשה...

הקבוצה שהקימה את האתר הזה גדולה ממני בכולה שנתיים וגם זה לא כולם... אני הייתי באתר הזה מהשבוע הראשון או אולי השני שהוא היה קיים אני מכיר כמו כל הותיקים את ההיסטוריה של אתר וסכסוכיו לדורותיו... כולל ההתנצלות המגוחכת בפני פנדה בעמוד הראשי שעומרי כופף את הראש למרות מה שעשו לו...

תגיד לי, ילד, לא יכולת לבלוע את הדברים שלי (שבאמת באמת היו מנוסחים בצורה מתונה) ולעבור על זה?

לדעתי אתה חוצפן - בצורת הכתיבה וההתבטאות הזו שלך אתה מפגין יוהרה והתנשאות טיפוסיים לישראלי המצוי - לדעתי זה לא מקובל ובטח ובטח מוריד מערכך. אם תלך עם גישה כזו לצבא אני מבטיח לך שתסבול הרבה מאד...

פורסם

תגיד לי, ילד, לא יכולת לבלוע את הדברים שלי (שבאמת באמת היו מנוסחים בצורה מתונה) ולעבור על זה?

לדעתי אתה חוצפן - בצורת הכתיבה וההתבטאות הזו שלך אתה מפגין יוהרה והתנשאות טיפוסיים לישראלי המצוי - לדעתי זה לא מקובל ובטח ובטח מוריד מערכך. אם תלך עם גישה כזו לצבא אני מבטיח לך שתסבול הרבה מאד...

LOL... לדעתי לא אכפת לי מה דעתך אני יכול להיות חוצפן כמה שאני רוצה [גישה של ילד קטן מה לעשות] אין פה כל יוהרה אלא זילזול פשוט במה שאתה אומר וזהו.

אין שום קשר לישראלי המצוי [זו התנשאות מצידך כי אתה כל כך נעלה מעל הישראלי הממוצע] את הערך שלי אני יקבע על פי מידותי ולא על פי מידותך בעיקר שלצבא אין כל קשר לעניין ובטח שבחיים אני לא בגישה כל כך מוחצנת כמו שאני פה כי באמת שלא אכפת לי להגיד את מה שאני חושב פה...

עכשיו התייחסות למה שכתבתי... אני לא חושב שהדברים שכתבתי לא היו נכונים אלא אתה פשוט בוחר להתעלם מהם בטוענה שאתה "מבוגר" והגישה המזלזלת היא לא לרמתך...

פורסם

אין פה כל יוהרה אלא זילזול פשוט במה שאתה אומר וזהו.

hehe... איך אומרים באנגלית?

Never Argue With An Idiot. He'll Drag You Down To His Level And Then Beat You With Experience.

פורסם

Fkl0ster יש'ך תתמיכה שלי

טאזוק תוריד פרופיל, אל תפגע ותשמיץ כאן ציבור של גולשים.

הפורום לא של אבש'ך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים