פורסם 2004 ביוני 1721 שנים עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ...יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר יווו אני מת כמה שטויות יש לי שם זה תוכנה שמשחקת אותה התוכנה של ONE שבמחשב אבלזה בעצם כמו דלת אחורית כזאת שאפשר לפרוץ למחשב + התוכנה של וואן שהמשתמש לא יחשוד .......
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אתה יכול לנסות את הדרך הבאה:תתקין תוכנה שמנטרת התקנות של תוכנות אחרות ויודעת אח"כ להסיר אותן, תתקין שוב את התוכנה המדוברת, ואז תסיר אותה עם התוכנה הראשונה.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים התוכנה מופיעה ב-ADD/REMOVE של ווינדוס? אם כן, אז תסיר אותה משם (או שתשתמש בקובץ ה-uninstall אם קיים כזה).אח"כ תוריד spybot search & destroy או ad-aware ותריץ סריקה.אח"כ תריץ אנטיוירוס.ואח"כ תוריד RegCleaner-תוכנה מעולה שמפרטת לך בדיוק מה רשום ברג'יסטרי. תחפש שם את התוכנה שהורדת ותסיר את כל הקבצים שקשורים אליה. (בהזדמנות הזו אתה יכול להפטר גם משאריות אחרות של תוכניות שהתקנת והסרת בעבר ונשארו ברג'יסטרי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.