עבור לתוכן

Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1

Featured Replies

פורסם

הייתי מחכה שאנשים אחרים בישראל יקנו

כדי שנוכל לדעת האם מוצר זה משתלם או לא

פורסם

אז ככה דיברתי עם אחת החנויות שיש לי את המאורר הנ"ל והם מוכנים לתת לי אחד ולעשות עליו סקירה מקיפה וזאת בתנאי שהאחראי באתר זה ידבר איתי ויסכים לכך אז מישהו יודע איך ליצור קשר עם האדם הנכון שיעביר אליו

הטלפון שלי 054421420

יום טוב לכולם

פורסם

פורום "על האתר והפורום" יהיה המקום הנכון, האנשים הנכונים יגיעו אליו זה בטוח

השאלה גם כמה אתה מקצועי וכמה אתה מוכן להקריב

מהצד המקצועי חשוב לתת סקירה אמינה ומדייקת

מצד הקניינים שמפחדים מכובד המוצר, האם אתה מוכן לקחת סיכון ולנער את המארז שלך בחוזקה לראות אם הסוקט ישרוד?

האם יש לך מספיק אמצעים להוכחות? ניקח לדוגמא את הניעור של המארז, אנשים בבית רוצים לראות שבאמת עשית את זה

פה אני נותן סתם דוגמאות שלא דווקא רלוונטיות אבל בהחלט מבהירות את הנקודה שלי..

פורסם

המוכר בזיגזג אמר שגוף קירור הזה מוריד לפחות 10 מעלות!

הם ניסו אותו בלי החומר שבתוך הHeatPipe וזה הוריד רק 3 מעלות

בעיה שהוא כבד מידי ומגושם, לדעתי..

פורסם

איזה חומר יש בתוך הheat pipes בכלל?!

כן הוא נחמד מאוד, בחלק מהאתרים הוא לוקח את SP94 ובחלק מפסיד לזלמן 7000CU ככה שזה קצת מוזר.

בכל אופן עד כמה שהוא יהיה טובה לא שווה את הכובד שלו, הוא מסורבל מדי הרבה יותר מדי גדול, דעתי האישית.

פורסם

יש בתוך הצינורות חומר נוזלי שמעביר את החום מהליבה אל הגוף העליון ששם המאוורר מפזר אותו החוצה...

פורסם

המוכר בזיגזג אמר שגוף קירור הזה מוריד לפחות 10 מעלות!

הם ניסו אותו בלי החומר שבתוך הHeatPipe וזה הוריד רק 3 מעלות

בעיה שהוא כבד מידי ומגושם, לדעתי..

אז המוכר בזיגזג זיין לך תשכל, אף אחד לא יכול להבטיח לך כמה תרד הטמפ זה תלוי בהרבה משתנים

וקשה לי להאמין ש"זיגזג" ניסו את הסינק בלי החומר שבתוך ההיטפייפס הם לא מהנדסים של טרמלטק הם רק חנות שמוכרת את הקופסאות שמגיעות אליהם מהיבואן\יצרן

כל מקרה זה באמת סינק טוב שיראה תוצאות טובות אבל אל תתן לאף אחד לשגע אותך במילים יפות קח הכל בפרופורציה

איזה חומר יש בתוך הheat pipes בכלל?!

כן הוא נחמד מאוד, בחלק מהאתרים הוא לוקח את SP94 ובחלק מפסיד לזלמן 7000CU ככה שזה קצת מוזר.

בכל אופן עד כמה שהוא יהיה טובה לא שווה את הכובד שלו, הוא מסורבל מדי הרבה יותר מדי גדול, דעתי האישית.

אני אף פעם לא סומך על ביקורות במיוחד לא שמדובר על TT זאת חברה גדולה ואני חושב שהביקורות דיי משוחדות בעיניין הזה, זה כמו לשים שופט שמעדיף קבוצה מסויימת בגלל שהיא גדולה יותר ותשמח אם הוא ישבח אותם, טוב נו הדימוי לכדורגל לא משתלב טוב אבל חפיף

בכל מקרה הנקודה היא שהוא באמת מסורבל והכל אבל זה החלטה שהלקוח צריך לקחת על עצמו אני תמיד ממליץ לשמוע את שני הצדדים ולקחת פסק זמן לחשוב קצת ולא להזמין בפזיזות כי באמת חבל..

כמו שאמרת חלק מהביקורות ככה וחלק ככה אז לא לסמוך יותר מידי על טקסט מסויים כי זה לא מבטיח שאותו הדבר יקרה אצלך

פורסם

עד שמנהלי האתר לא יעשו ביקורת על שני המוצרים וישוואו בינהם לא נוכל לדעת כלום.

(מנהלי האת ראולי באמת תעשו איזה השוואה ביניהם? :P ::))

פורסם

אוקיי, מישהו כבר כן הרכיב את הסיילנט טווואר והטמפ' אצלו נפלאות, הוא זול, שקט ועכשיו גם יודעים שאין בעיה עם הגודל שלו (תלוי במארז ולוח).

http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?p=386985#post386985

אישית אני חושב שגם אני ייקנה כזה, ושימו לב שזה עוד לוח של אביט שמודדים גבוה מאוד טמפ' בדר"כ.

קירור מצויין מבית Thermaltake! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים