פורסם 2004 ביוני 1721 שנים איך המוצר הזה? שווה משהו?או שעדיף את ה-SP97?https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים אז ככה דיברתי עם אחת החנויות שיש לי את המאורר הנ"ל והם מוכנים לתת לי אחד ולעשות עליו סקירה מקיפה וזאת בתנאי שהאחראי באתר זה ידבר איתי ויסכים לכך אז מישהו יודע איך ליצור קשר עם האדם הנכון שיעביר אליוהטלפון שלי 054421420יום טוב לכולם
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים פורום "על האתר והפורום" יהיה המקום הנכון, האנשים הנכונים יגיעו אליו זה בטוחהשאלה גם כמה אתה מקצועי וכמה אתה מוכן להקריבמהצד המקצועי חשוב לתת סקירה אמינה ומדייקתמצד הקניינים שמפחדים מכובד המוצר, האם אתה מוכן לקחת סיכון ולנער את המארז שלך בחוזקה לראות אם הסוקט ישרוד?האם יש לך מספיק אמצעים להוכחות? ניקח לדוגמא את הניעור של המארז, אנשים בבית רוצים לראות שבאמת עשית את זהפה אני נותן סתם דוגמאות שלא דווקא רלוונטיות אבל בהחלט מבהירות את הנקודה שלי..
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים המוכר בזיגזג אמר שגוף קירור הזה מוריד לפחות 10 מעלות!הם ניסו אותו בלי החומר שבתוך הHeatPipe וזה הוריד רק 3 מעלותבעיה שהוא כבד מידי ומגושם, לדעתי..
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים איזה חומר יש בתוך הheat pipes בכלל?!כן הוא נחמד מאוד, בחלק מהאתרים הוא לוקח את SP94 ובחלק מפסיד לזלמן 7000CU ככה שזה קצת מוזר.בכל אופן עד כמה שהוא יהיה טובה לא שווה את הכובד שלו, הוא מסורבל מדי הרבה יותר מדי גדול, דעתי האישית.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים יש בתוך הצינורות חומר נוזלי שמעביר את החום מהליבה אל הגוף העליון ששם המאוורר מפזר אותו החוצה...
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים המוכר בזיגזג אמר שגוף קירור הזה מוריד לפחות 10 מעלות!הם ניסו אותו בלי החומר שבתוך הHeatPipe וזה הוריד רק 3 מעלותבעיה שהוא כבד מידי ומגושם, לדעתי..אז המוכר בזיגזג זיין לך תשכל, אף אחד לא יכול להבטיח לך כמה תרד הטמפ זה תלוי בהרבה משתניםוקשה לי להאמין ש"זיגזג" ניסו את הסינק בלי החומר שבתוך ההיטפייפס הם לא מהנדסים של טרמלטק הם רק חנות שמוכרת את הקופסאות שמגיעות אליהם מהיבואן\יצרןכל מקרה זה באמת סינק טוב שיראה תוצאות טובות אבל אל תתן לאף אחד לשגע אותך במילים יפות קח הכל בפרופורציה איזה חומר יש בתוך הheat pipes בכלל?!כן הוא נחמד מאוד, בחלק מהאתרים הוא לוקח את SP94 ובחלק מפסיד לזלמן 7000CU ככה שזה קצת מוזר.בכל אופן עד כמה שהוא יהיה טובה לא שווה את הכובד שלו, הוא מסורבל מדי הרבה יותר מדי גדול, דעתי האישית.אני אף פעם לא סומך על ביקורות במיוחד לא שמדובר על TT זאת חברה גדולה ואני חושב שהביקורות דיי משוחדות בעיניין הזה, זה כמו לשים שופט שמעדיף קבוצה מסויימת בגלל שהיא גדולה יותר ותשמח אם הוא ישבח אותם, טוב נו הדימוי לכדורגל לא משתלב טוב אבל חפיףבכל מקרה הנקודה היא שהוא באמת מסורבל והכל אבל זה החלטה שהלקוח צריך לקחת על עצמו אני תמיד ממליץ לשמוע את שני הצדדים ולקחת פסק זמן לחשוב קצת ולא להזמין בפזיזות כי באמת חבל..כמו שאמרת חלק מהביקורות ככה וחלק ככה אז לא לסמוך יותר מידי על טקסט מסויים כי זה לא מבטיח שאותו הדבר יקרה אצלך
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים עד שמנהלי האתר לא יעשו ביקורת על שני המוצרים וישוואו בינהם לא נוכל לדעת כלום. (מנהלי האת ראולי באמת תעשו איזה השוואה ביניהם? :)
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אוקיי, מישהו כבר כן הרכיב את הסיילנט טווואר והטמפ' אצלו נפלאות, הוא זול, שקט ועכשיו גם יודעים שאין בעיה עם הגודל שלו (תלוי במארז ולוח). http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?p=386985#post386985 אישית אני חושב שגם אני ייקנה כזה, ושימו לב שזה עוד לוח של אביט שמודדים גבוה מאוד טמפ' בדר"כ. קירור מצויין מבית Thermaltake!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.