עבור לתוכן

צריך המלצות לקירור המעבד 2.4C

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק.

מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה.

אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ:

מצב מנוחה - 42C

עומס - 55C

אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד.

האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה?

יש דרך זולה לפתרון?

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש את זה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266

אבל תיבדוק שהוא ניכנס במארז, ואם אתה רוצה י את ה "טרמלרייטים" אבל הם כבר יקרים והביצועים שלהם ממש טובים!

אבל לפני שאתה קונה, תסדר חוטים, תנקה אבק ותראה את המעלות

פורסם
  • מחבר

אז אתה בכלל פוסל את האפשרות של משחה תרמית בלבד עם היטסינר מקורי?

פורסם

תיהיה הורדה של 2-3 מעלות, לא משהו רציני שיוכל לעזור לך

פורסם

קניה של סינק:

-----------------

תקנה את הטאוור ותקח את האימייל שלי, תודיע לי תוך כמה ימים הלוח אם נקרע אני עושה פה הימורים עם חברים אם זה יחזיק מעל שבוע או לא

(אם לא הבנת אני מנסה לרמוז שהסיילנט לא מומלץ לפי דעתי בגלל צורת הבניה הלא אחראית שלו....)

הTHERMALRIGHT לא אופציה כל כך כי הם נורא יקרים לדגמי אינטל

המלצה חמה ממני על ה POLO 3IN1 של THERMALTAKE עולה כמו הטאוור מציג ביצועים קצת פחות טובים אבל לא מסכן את החומרה במחשב ויציג ביצועים טובים יחסית לסטוק...

דעתי:

-------

הטמפ לא כאלה גרועות, וכמובן שאם לא תיהיה על OC אני בכללללל לא ממליץ להחליף את הסטוק רק לדאוג לאיוורר טוב של המחשב החלפה של חומר טרמי אפילו במשהו פשוט שמחלקים חינם במעבדות לנקות אבק לסדר חוטים אולי גם ליצור חור למאורר במארז בלה בלה בלה כל מה שצריך ברמה מינימלית ובזה נגמר הסיפור

פורסם
  • מחבר

יש סידור כבלים, ושני מאווררים במארז (ג'נרים 120MM). נראה לי סיפור עכשיו חור במארז ועוד מאורר. זה לא מסובך?

גם ככה זה להוציא כסף (שאין לי הרבה ממנו), אז כבר נוציא ישר על קירור המעבד.

בוא נגיד עד 200 ש"ח מה הבחירה היטסינק ומשחה תרמית ושיהיה שקט ויעיל!

או שבאותו סכום יש דרכים עדיפות כמו להחליף מאוורר למארז או משהו??

פורסם

קניה של סינק:

-----------------

תקנה את הטאוור ותקח את האימייל שלי, תודיע לי תוך כמה ימים הלוח אם נקרע אני עושה פה הימורים עם חברים אם זה יחזיק מעל שבוע או לא

(אם לא הבנת אני מנסה לרמוז שהסיילנט לא מומלץ לפי דעתי בגלל צורת הבניה הלא אחראית שלו....)

הTHERMALRIGHT לא אופציה כל כך כי הם נורא יקרים לדגמי אינטל

המלצה חמה ממני על ה POLO 3IN1 של THERMALTAKE עולה כמו הטאוור מציג ביצועים קצת פחות טובים אבל לא מסכן את החומרה במחשב ויציג ביצועים טובים יחסית לסטוק...

דעתי:

-------

הטמפ לא כאלה גרועות, וכמובן שאם לא תיהיה על OC אני בכללללל לא ממליץ להחליף את הסטוק רק לדאוג לאיוורר טוב של המחשב החלפה של חומר טרמי אפילו במשהו פשוט שמחלקים חינם במעבדות לנקות אבק לסדר חוטים אולי גם ליצור חור למאורר במארז בלה בלה בלה כל מה שצריך ברמה מינימלית ובזה נגמר הסיפור

תגיד יש לך בכלל מושג כמה שוקל הפולו??

עריכה : אם אתה לא יודע אז 732 גרם... זה לא מסכן את החומרה?

פורסם

מצטרף לשאלה של Br2k לא כבר מדי 732 גרם??, אחרי הכל הבראקט שמחזיק הוא בסה"כ פלסטיק.

יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק.

מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה.

אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ:

מצב מנוחה - 42C

עומס - 55C

אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד.

האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה?

יש דרך זולה לפתרון?

הטמפ' שלך סבירות בהחלט, עם איזה לוח אתה?

בהנחה וכן אתה תרצה להאיץ בעתיד אז תחליף כרגע אני לא רואה סיבה למה לך להחליף.

פורסם

תגיד יש לך בכלל מושג כמה שוקל הפולו??

עריכה : אם אתה לא יודע אז 732 גרם... זה לא מסכן את החומרה?

who cares?

כל הכובד של הפולו נמצא במרכז וצמוד לסוקט..

פורסם

zalman 7000CU (הדגמם מנחושת מלאה )

עם מעבד כמו שלך הגעתי ל 3600 מגה הרץ ולא עברתי את ה 50 מעלות עם קירור קצת מאסיבי (מאורר אחד של 120 ו 4 של 80 במארז אחד )

שקט משהו מטורף!!

פורסם

who cares?

כל הכובד של הפולו נמצא במרכז וצמוד לסוקט..

אה בגלל זה המשקל המומלץ של אינטל הוא כ400 גרם (כן כשהכובד במרכז) ובגלל זה באתר של הזלמן 7000 CU (ששוקל 700 גרם) כתוב שזלמן לא אחראית למה שקורה אם לא מזיזים את המארז בעדינות

פורסם

ועדיין יש אלפי זלמן7000 שנמכרו בארץ ועדיין לא שמענו על מקרה אחד שנגרם נזק לחומרה.. מה אכפת לאינטל לכתוב גם מקסימום של 70גרם כל עוד הסינק שלהם עומד בהקצבה..

פורסם

כול חברה שמייצרת סינק שהוא מעל המגבלה בין אם הוא באינטל או ל AMD הוא כותבים שהם מסירים מעצמם את האחריות ...

ושתדע כול הסינקים השקטים שנותנים ביצועים - כבדים ... כי אם אין מספיק ספיקת אוויר אז כדאי שיהיה שטח פנים גדול

פורסם

הוא נשמע מעולההה, אבל המשקל שלו קצת מדאיג (הזלמן 7000CU)

אם אנחנו נשים אותו כנגד לפולו של TT מי עדיף?

פורסם

תלוי במהירות

עקרונית הם אמורים להציג בערך אותם תוצאות, רק שהזלמן נחשב לשקט יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים