עבור לתוכן

על איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת בשביל AMD64 3000+????

Featured Replies

פורסם

שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

פורסם

יש לך את ה volcano 12 במחיר טוב, אבל אם אתה רוצה ביצועים ממש טובים יש את ה sp-97 אבל הוא יקר!

פורסם

לי אישית יש A64 3200+ עם Tt k8 silent boost הוא עושה תעבודה שלו המעבד על 40 מעלות במנוחה ו50 במאמץ

אבל אם אתה מתכנן אוברקלוקינג כבר עדיף Venus 12 הvolcano לא מתאים

או ת silent tower החדש שעולה כ170-180 שקל אבל הוא נראה לי קצת מסוכן(לא נראה מאוזן והוא דיי כבד)

פורסם

יש לך את ה volcano 12 במחיר טוב' date=' אבל אם אתה רוצה ביצועים ממש טובים יש את ה sp-97 אבל הוא יקר!

[/quote']

אח שלו, הבחור שאל בקשר ל A64 ולא XP !!

פורסם

נסה את ה-Thermaltake Volcano SilentBoost K8

הוא אמור לעשות את העבודה כמו שצריך

או....

Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD

ואחרון חביב

THERMALRIGHT SP97

מהזול ליקר ביותר

לפי תקציב

פורסם

אני לא בטוח שה SP97 יתאים לסוקט של ה A64BIT אבל slk948u יתאים.. המחיר קצת גבוה וזה רק אם הוא מתכוון לקרוע את המעבד בOC

אם הוא מחפש קירור שקט וטוב למהירות סטוק כמו שהמליצו לו פה ה venus silent boost תיהיה בחירה מצויינת.

פורסם

SLK948U יתאים אבל זה פיתרון יותר ביצועיסטי ואוברקלוקרים כבדים שמעלים מתחים לרמות גבוהות ובזה צריך גוף קירור עם יכולת פיזור חום גדולה כמו של הSLK948.

כמו כן יש באמת את הSilent Boost K8 שהביצועים שלו סבירים, אוברקלוק סביר בלי תוספת מתחים גבוהה כי פשוט הגוף קירור הזה טיפה יפול עקב המאוורר החלשיחסית שלא יפזר את החום במהירות.

זלמן 7000 גם פיתרון טוב , בעל ביצועים יותר מטובים, שקט ובעל שטח פיזור חום גדול , יכול היות פתרון לOC מכובד גם..

פשוט תבחר לפי השיקולים העיקריים:

ביצועים VS מחיר VS רעש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים