פורסם 2004 ביוני 1721 שנים בדיקת וירוסים חינםhttp://housecall.trendmicro.com/אם אתה יודע את השם של הוירוס תעשה חיפוש עליו בגוגל אני בטוח שתמצא מלא מדריכים איך להיפטר ממנו
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אתה לא חדש פה... מה עם לעשות חיפוש בפורום או באינטרנט? יש לנו כל שני וחמישי דיון על וירוסים, אנטיוירוסים, adwares ותוכנות להסרה שלהן. מה עם לתת פרטים על הבעיה/ על המחשב שלך? מה עם להציב את ההודעה בפורום המתאים?
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אם הוא כבר תפס אותך אז זה מסוכן !! אתה צריך טיפולים כימוטרפיים והקרנות (גש לקופת החולים הקרובה!)
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אם הוא כבר תפס אותך אז זה מסוכן !! אתה צריך טיפולים כימוטרפיים והקרנות (גש לקופת החולים הקרובה!)מאוד לא מצחיקבכל זאת רק שתגיד לנו את השם של הווירוס נוכל לעזור לך
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אני מרחם על פותח הת'רד.הוא בא , שואל שאלה , ולא מקבל תשובה רצינית...אלא תשובות שילדים בגן יודעים.....חבל מאוד...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מצד אחד אתה צודק. רוב התגובות בת'רד הזה מטומטמות.מצד שני, אחרי למעלה מ-400 הודעות שלו, הייתי מצפה שידע איך שואלים שאלה בפורום (ופירטתי קודם את הבעיות). גם לא נראה שמעניין אותו לחזור לת'רד שלו ולעזור לנו לעזור לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.