עבור לתוכן

קניית מאווררים בזיגזג

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי זיכוי של 300 שקל בזיגזג ואני צריך לקנות 4 מאווררים חזקים אבל שיהיו ברעש סביר.

כי היה לי sf2 blue led והוא רועש בטירוף, והפוטצוימטר שלו לא עובד.

אז אני צריך 4 מאווררים שהיוי ברעש סביר, ואני חייב לקנות בזיגזג.

תודה מראש

install

פורסם

אין מה להגיד יותר מדי, sunone טובים מאוד, פאנאפלוו אם תמצא מעולים, וכמובן אנרמקס שהם פנטסטיים.

פורסם

THE UNKNOWN, תשתדל להמליץ על מאוררים שיש בזיגזג, צויין בפרוש שהוא יכול לקנות אך ורק משם

הם לא מוכרים פנפלו ולא "sunone" או מה שלא יהיה...

80ממ sunbeam + coolermaster אותו דבר פתוח או יותר גם מבחינת זריקת האוויר וגם מבחינת הרעש, האור של הקולרמאסטר ממש יפה אבל זה לדים מול קטודה אין מה להשוות הסאןבים אמור להיות חזק בהרבה.

האנרמקס סתם מאורר פשוט הוא יחסית שקט ויחסית עושה תעבודה כמו שאמרתי

הסמארט פאן בלי פוטנציומטר זה סיוט אי אפשר לעבוד איתו, אבל עם פוטנציומטר אתה תגלה בחצי מהמהירות הוא זורק אחלה אוויר וגם לא מרעיש במיוחד הייתי ממליץ עליו..

הלדים הצבעוניים של thermaltake דגמי 80ממ ממש חלשים חבל על הכסף

אבל בדגמי 120 הם ממש תותחים

אותו דבר לגבי אנרמקס, בדגמי 92,120 הם עושים את העבודה יופי טופי אבל חסרון בולט זה החוסר תאורה..

פורסם
  • מחבר

אני צריך 80 ולא אכפת לי לדים או כל דבר אחר, העיקר שיעשה את העבודה.

ואני צריך 4 מאווררים, אז לקחתי את הsf2 blue led אבל הפונטציומטר שלו בכלל לא עבד,

אז אני מחזיר אותו, ויש לי זיכוי של 300,

מה שאני רואה עכשיו זה רק לקחת sf2 כי הם הכי טובים, הבעיה שאני מפחד שיהיה להם עוד פעם "פשלה"

THE UNKNOWN, תשתדל להמליץ על מאוררים שיש בזיגזג, צויין בפרוש שהוא יכול לקנות אך ורק משם

הם לא מוכרים פנפלו ולא "sunone" או מה שלא יהיה...

80ממ sunbeam + coolermaster אותו דבר פתוח או יותר גם מבחינת זריקת האוויר וגם מבחינת הרעש, האור של הקולרמאסטר ממש יפה אבל זה לדים מול קטודה אין מה להשוות הסאןבים אמור להיות חזק בהרבה.

האנרמקס סתם מאורר פשוט הוא יחסית שקט ויחסית עושה תעבודה כמו שאמרתי

הסמארט פאן בלי פוטנציומטר זה סיוט אי אפשר לעבוד איתו, אבל עם פוטנציומטר אתה תגלה בחצי מהמהירות הוא זורק אחלה אוויר וגם לא מרעיש במיוחד הייתי ממליץ עליו..

הלדים הצבעוניים של thermaltake דגמי 80ממ ממש חלשים חבל על הכסף

אבל בדגמי 120 הם ממש תותחים

אותו דבר לגבי אנרמקס, בדגמי 92,120 הם עושים את העבודה יופי טופי אבל חסרון בולט זה החוסר תאורה..

אתה מדבר על החדשים או על הsf2 עם הלדים?

פורסם

לדים צבעוניים הכוונה לאדום ולירוק.. סדרת טאונבירד משהו כזה, ה80ממ שלהם חלש בטירוף אבל ה120 ממש טוב

הצעה שלי תגיד לזיגזג שיתנו לך מאוררים חדשים אבל שיבדקו אותם לפני ששולחים לך

נפלת על מקרה מאוד שכיח לא חושב שיש סבירות גבוהה שזה יקרה שוב

פורסם
  • מחבר

אני הולך אליהם מחר בבוקר, אאז אני אבדוק שם.

אבל מב שמפחיד אותי זה שקניתי2 מאוורררי sf2 ואחד היה חסר חיבור לפוטצימטר ולאחד ה]וטציומטר בכלל לא עבד!!!

פורסם

מאוד מוזר דווקא הסמארט האוריג'ינל הראשונים (כתומים) היו מאוד אמינים ולא זכור לי בעיות כמו שאתה מציג... כנראה TT התחילו לזלזל :-\

פורסם
  • מחבר

גם לי ניראה שהם התחילו לזלזל כי יש לי גם את הכתומים.

אז מה אתם אומרים שאני יקנה מחר?

פורסם

תבדוק את הסמארט פאן בחנות ותקנה אותו הוא אוכל את כל המתחרים בלי להסתכל בכלל....

פורסם
  • מחבר

טוב אני אקנה את הsf2 אבל אני מקווה שהם יהיו מוכנים שאני אבדוק בחנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים