פורסם 2022 ביולי 143 שנים היי אתמול קיבלתי בהשאלה מחבר את המכשיר. ניסיתי להיכנס לחנות אונליין ויש לי מסך שעלי להכניס קוד redeem code האם בשונה מחנויות מוכרות של סוני / מייקרוסופט שם אתה נכנס לחנות ובוחר מה לרכוש פה קודם רוכשים מנוי ואז זה מאפשר לך גישה ? אם כן, מה הגישה כוללת האם בתקופת המינוי אני יכול להוריד איזה משחקים שאני רוצה ? נשמע לי לא הגיוני . תודה
פורסם 2022 ביולי 143 שנים Redeem code זה רק אם כבר יש לך קוד של משחק שקיבלת או קנית ואתה רוצה להפעיל אותו, זה לא קשור למנוי. בגדול זו חנות רגילה, אתה פותח חשבון וקונה משחקים והם משויכים לחשבון שלך. יש גם אפשרות למנוי אבל זה בעיקר כדי לאפשר לשחק משחקי רשת זה גם נותן קצת גישה למשחקים ישנים אבל זה לא שווה יותר מדי.
פורסם 2022 ביולי 143 שנים מחבר אבל שאני נכנס בסוויצ' לחנות זה המסך היחידי שמופיע לי אין לי בכלל אפשרות להגיע לחנות
פורסם 2022 ביולי 143 שנים אני מניח שהסוויצ מחובר לחשבון של חבר שלך, אולי יש שם משהו בהגדרות של החשבון שלו שלא מאפשר רכישה בחנות. אני בדרך כלל נכנס לחנות דרך האתר בטלפון או במחשב.
פורסם 2022 ביולי 143 שנים ברכישה בחנות אני מחובר לחשבון נינטנדו שלי כמובן, אותו חשבון שאליו אני מחובר בסוויטצ. לא השתמשתי ב-redeem code מעולם. יש לך חשבון של נינטנדו או שאתה מתכוון לרכוש עם החשבון של חבר שלך? נערך 2022 ביולי 143 שנים על-ידי etal
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.