פורסם 2022 ביוני 293 שנים יש לי מחשב חלונות 10 64 סביות. אני לא מצליח להתקין שום גרסה של אופיס. איך שזה מתקין ממש לקראת סוף פס ההרצה של קובץה setup זה נתקע במשך שעות ממש בסוף ההתקנה. פס ההתקנה של תוכנת ההרצה מגיע ממש ממש כמעט עד הסוף ושם זה נתקע. השתמשתי בתוכנת הסרת קבצי אופיס על המחשב של מייקרוסופט וזה לא עזר. בבקשה אשמח לעזרה. תודה
פורסם 2022 ביוני 303 שנים יכול להיגרם בגלל בעיה בדיסק . אפשר להריץ בדיקת דיסק. יכול להיגרם בגלל בעיה בזכרון. אפשר להריץ בדיקת זכרון . הכי הגיוני שנגרם בגלל בעיה מהותית במערכת ההפעלה. אפשר לנסות ליצור משתמש נוסף שהוא אדמין ולהתקין דרכו . אם זה עובד אז בעקרון זה אמור לעבוד גם לשאר המשתמשים אבל בתכלס זה אומר שיש בעיה ברשומות של המשתמש הראשי .
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.