פורסם 2022 ביוני 293 שנים בס"ד שלום רב , קניתי מחשב לפני כ 3חודשים ,והמחשב הזה מתחמם יתר על המידה -כך שהמקלדת של המחשב מאוד חמה ובנוסף המחשב נתקע ללא אפשרות לגעת בו עד שהוא חוזר לעצמו אחרי זמן מה . סוג המחשב : https://ksp.co.il/web/item/181830 החברה מציעה להחליף את חלקי המחשב -המאוורר ועוד חלקים נוספים -אני יודעת שאם פותחים מחשב זה הורס את האיכות שלו ,ואני חוששת להיתקל לבעיות נוספות שעלולים להיגרם בהמשך . אשמח לייעוץ,האם זה בסדר לפתוח את המחשב ? מה ניתן לעשות ? בתודה מראש , מיכל
פורסם 2022 ביוני 293 שנים אין בעיה עקרונית עם פתיחה של מחשב. יחד עם זאת אני לא בטוח שיש פה בכלל בעיה שצריך לפתור. מה הכוונה "מאוד חמה"? ומתי זה קורה? לפטופים שעובדים קשה נוטים להתחמם, זה תקין כשלעצמו. בכלל לא בטוח שהחלפה של המאוורר תשנה משהו, אם הוא מסתובב אז הוא מסתובב, הוא תקין.. אם המחשב ממש נתקע, אז שוב נשאלת השאלה מתי זה קורה. יכול להיות שמדובר בבעיית תוכנה ספציפית שמעמיסה על המעבד עד כדי תקיעה של כל המערכת..
פורסם 2022 ביוני 293 שנים אין בנייד הספציפי שום דבר שצריך להתחמם עד כדי אי אפשרות לגעת במקלדת, או לחילופין שהנייד ייתקע בגלל ההתחממות, בלי קרש לתוכנה שמשתמשים. כי כל נייד מתוכנן ובנוי "לדאוג לעצמו" שלא להגיע לחום קיצוני או היתקעות. עצתי לך, לבקש החלפה של הנייד או זיכוי. אין יותר מידי מה להתעסק עם חלקים, משהו בסיסי ויסודי לא תקין בנייד.
פורסם 2022 ביוני 293 שנים היא לא כתבה שאי אפשר לגעת במקלדת... היא גם לא הזכירה את המילה "קיצוני" בהקשר של חום (או בכלל). אם יש תוכנה בעייתית שחונקת את המעבד על 100% ואוכלת זיכרון עד כדי 100%+ (מעבר ל-swap) אז יקרו שני דברים: 1. המחשב יתחמם 2. מערכת ההפעלה תגיב מאוד לאט / תפסיק להגיב... זה לא יקרה בוורד או גלישה בדפדפן (אלא אם נכנסים לאתר בעייתי ספציפי) אבל אם יש תוכנה בעייתית שרצה ברקע, או וירוסים למיניהם למשל (כורה ביטקוין?) אז זאת אפשרות קיימת.
פורסם 2022 ביוני 303 שנים מחבר בס"ד שלום , ראשית, תודה על המענה . המחשב באמת מתחמם בצורה קיצונית-כך שא"א לגעת במקלדת ועדיין לא הורדתי את כל התוכנות שאני צריכה . ניסיתי לבקש החלפה או זיכוי אך החברה לא מסכימה ,הם טוענים שתחילה חייבים להחליף את החלקים ורק אז יראו איך ניתן להתקדם במידה והבעיה לא תיפתר . מה עלי לעשות ? כיצד ניתן לבקש מהם החלפה ? השקעתי על המחשב הזה על מנת שלא יהיו לי בעיות עתידיות . תודה מראש , מיכל
פורסם 2022 ביוני 303 שנים יש מן הסתם שתי אפשרויות - 1. להסכים למה ש - DELL בארץ אומרים. כלומר, לתת להם לנסות לתקן ולקוות לטוב. 2. לפנות ל - DELL העולמית ולבקש מהם להורות לנציגם בארץ להחליף את הנייד או לזכות אותך.
פורסם 2022 ביוני 303 שנים מהתחלה הוא היה חם או רק לאחרונה ? יכול להיות שיש "תוכנה" שרצה ברקע שגורמת להתחממות נערך 2022 ביוני 303 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2022 ביוני 303 שנים ציטוט של aviv00 יכול להיות שיש "תוכנה" שרצה ברקע שגורמת להתחממות די עם החארטה הזאת ....
פורסם 2022 ביוני 303 שנים אתה מבין שמחשב לא מתחמם סתם מעצמו, כן? המעבד מתחמם כי משהו אוכל אותו... השאלה היא מה. יכול להיות שיש גם בעיית חומרה, והיצרן/יבואן צריכים לבדוק את זה, אבל אי אפשר לפסול מראש את האפשרות שיש תוכנה בעייתית שרצה ברקע. אפשר לראות צילום של ה-task manager בזמן שזה קורה? (כפתור ימני על ה-task bar, ואז task manager, לעבור כמובן לתצוגה מפורטת אם הוא במצב מצומצם)
פורסם 2022 ביוני 303 שנים ציטוט של Milford Cubicle יכול להיות שיש גם בעיית חומרה יותר סביר מאשר תוכנה. בכל מקרה, החומרה צריכה למנוע התחממות קיצונית שכזו, מה גם שאין בנייד חומרה ( מעבד עצמו והרי אין כרטיס גרפי נפרד כלל ) שתסביר התחממות כזו קיצונית, כמו בנייד גיימינג למשל שאפשר לומר בנוי לפעול בטמפרטורות גבוהות. זה שהנייד מתחמם עם חומרה קלילה יחסית, מעיד שיש בעיה בסיסית בחומרה, וכלל לא בטוח שהחברה תעלה על הבעיה או תפתור אותה לגמרי. אולי כן, ואולי לא.
פורסם 2022 ביוני 303 שנים ציטוט של Milford Cubicle בדיוק להיפך. המממממ ספר את זה ל - DELL ישראל. אחרת, הרי הרבה יותר קל למחוק תוכנה מאשר להחליף חלקים ..... אולי אין שם ( ב - DELL ) גאונים, אבל לא נראה לי שהם טיפשים ......
פורסם 2022 ביוני 303 שנים לא ברור על מה אתה מדבר. הם לא ראו עדיין את המחשב... ולידיעתך הדבר הראשון שבד"כ עושים במקרים כאלה זה שחזור הגדרות יצרן...
פורסם 2022 ביוני 303 שנים ציטוט של Milford Cubicle לא ברור על מה אתה מדבר הנה, יותר ברור מזה ? ציטוט של מיכל מטייב החברה מציעה להחליף את חלקי המחשב -המאוורר ועוד חלקים נוספים
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.