עבור לתוכן

עזרה דחוף המחשב שלי מיתחמם כשאני משחק במחשב

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'(

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz

כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit

ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor

במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד

וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg

אני מקווה שתעזרו לי

תודה פיניש ;)

פורסם

אני מציעה לך להוסיף עוד מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז שיוציא אוויר כי בסך הכל יש לך מאוורר אחד במארז (מאווררים של ספקי כח,כרטיסים,מעבד לא נחשבים)

עוד הצעה שלי זה להוציא את הצלעות קירור של המעבד לשים שם משחה תרמית חדשה וגם לנקות את הצלעות מאבק אם יש

פורסם

אין שום בעיה, זוהי טמפרטורה נורמאלית למעבד אינטל ללא מאמץ.

כל עוד המעבד לא עובר 60מע' (במאמץ מלא) אין לך בכלל מה להלחץ.

פורסם
  • מחבר

כמה הערך עולה להוסיף עוד מאורר? וזה יפתור לי את הבעיה?

ואת המחשב אני מנקה בדרך כלל עם לחץ אוויר

גם בחנות אמרו לי לא להיתחס לבקר חום של אינטל אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים וחוץ מיזה פעם זה לא היה ככה

פורסם

שמע מה תעשה באמת יכול להיות שהבקר דפוק

תפתח את המחשב תפעיל משחק עד שהבקר יתחיל לצפצף ושהוא מצפצף תרגיש את הצלעות של המעבד תבדוק אם הם חמות

פורסם
  • מחבר

טוב אני יבדוק מחר ויגיד לכם מה קורה ותודה לכל מי שעזר ;)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות עוד מאורר ולשים בסוף המחשב אבל אני צריך לדעת את הגודל שלו והיום עשיתי את הבדיקה שיחקתי כשהמחשב פתוח והצלחית לשחק יותר זמן אבל הכרטיס מסך ממש היה חם מאוד אז החתתי שאני יחליף לו את המאורר

פורסם

כיבואן וכבעל 2 חניות מחשבים

אני ממליץ לך לשים קולר למעבד (אבל משהו חזק)

+ תשים את המישחה אבל לא מבית אינטל כי היא מעבירה חשמל אני ממליץ לך ללכת על סדרת המוצרים של CoolerMaster

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים