פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אני מציעה לך להוסיף עוד מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז שיוציא אוויר כי בסך הכל יש לך מאוורר אחד במארז (מאווררים של ספקי כח,כרטיסים,מעבד לא נחשבים) עוד הצעה שלי זה להוציא את הצלעות קירור של המעבד לשים שם משחה תרמית חדשה וגם לנקות את הצלעות מאבק אם יש
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אין שום בעיה, זוהי טמפרטורה נורמאלית למעבד אינטל ללא מאמץ.כל עוד המעבד לא עובר 60מע' (במאמץ מלא) אין לך בכלל מה להלחץ.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר כמה הערך עולה להוסיף עוד מאורר? וזה יפתור לי את הבעיה?ואת המחשב אני מנקה בדרך כלל עם לחץ אוויר גם בחנות אמרו לי לא להיתחס לבקר חום של אינטל אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים וחוץ מיזה פעם זה לא היה ככה
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים שמע מה תעשה באמת יכול להיות שהבקר דפוק תפתח את המחשב תפעיל משחק עד שהבקר יתחיל לצפצף ושהוא מצפצף תרגיש את הצלעות של המעבד תבדוק אם הם חמות
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר אני רוצה לקנות עוד מאורר ולשים בסוף המחשב אבל אני צריך לדעת את הגודל שלו והיום עשיתי את הבדיקה שיחקתי כשהמחשב פתוח והצלחית לשחק יותר זמן אבל הכרטיס מסך ממש היה חם מאוד אז החתתי שאני יחליף לו את המאורר
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים כיבואן וכבעל 2 חניות מחשביםאני ממליץ לך לשים קולר למעבד (אבל משהו חזק)+ תשים את המישחה אבל לא מבית אינטל כי היא מעבירה חשמל אני ממליץ לך ללכת על סדרת המוצרים של CoolerMaster
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.