עבור לתוכן

השוואה בין טיימינג של OCZ לבין טיימינג של GeIL

Featured Replies

פורסם

זיכרון OCZ -

OCZ 400mhz DDR 512MB

תזמון שלו -

CL 2.5-3-3-7 timings

פרטים נוספים:

400MHz DDR           

Unbuffered       

2.6 Volts Lifetime Warranty       

184 Pin DIMM 

-----------------------------

זיכרון GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value

תיזמון:

CL2.5 8-4-4 2T

פרטים נוספים:

, 5ns WLCSP

, 2.6-2.95V

, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB

512 מ"ב

אז מה אתם אומרים ? איזה זיכרון יותר מהיר?

ואם מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ובפשטות את המספרים האלה מה המשמעות של המספרים האלה (ובעברית!), אני אודה לו..

תודה לעונים !

פורסם

OCZ יותר טוב יש לו תיזמונים טובים יותר... ;)

פורסם

ה-OCZ יותר טוב בהרבה מה-Geil או שזה בסדר לקחת גם את ה-Geil??.??

כי יש בינהם הבדל של כ-100 ש"ח.

פורסם

ה- GeiL Value גרועים מאוד - אין להם יכולת להגיע למהירויות גבוהות, לא סובלים הרבה מתחים, תזמונים גבוהים, ns גבוה מאוד !

בקיצור, לא מומלץ. מאוד זולים ומפתים - אך "סמסונג אוריג'ינל" יהיו יותר טובים, אפילו לאוברקלוק.

פורסם

ה- GeiL Value גרועים מאוד - אין להם יכולת להגיע למהירויות גבוהות, לא סובלים הרבה מתחים, תזמונים גבוהים, ns גבוה מאוד !

בקיצור, לא מומלץ. מאוד זולים ומפתים - אך "סמסונג אוריג'ינל" יהיו יותר טובים, אפילו לאוברקלוק.

שמע אחי אצלי זה עובד יציב בטיימינג 2.5\3\3\6 אם מתח 2.77 וזה שאני ממהיר את המחשב ל-200מה"צ באס

כשהמחשב לא מומהר והזיכרון עובד רגיל אל 166 אני שם 2.2.2.5 חופשי!! בלי להעלות מתח ;D

פורסם

קודם כל כל זיכרון כמעט מסוגל לעשות 2225 ב166 מה"צ... דבר שני הוא בכלל לא מדבר על ה-VALUE הוא מדבר על הגולדן דרגון.

אז בתשובה לשאלתך קודם כל שתדע אם יש לך מערכת AMD אל תיקח את הגייל גולדן דרגון. אם יש לך אינטל קח אותם ותהנה מהם , ההבדל הזה בתזמונים לא שווה את המאה שקל כי הוא מאוד מאוד מאוד קטן , אבל תדאג טוב טוב שהלוח שלך תומך בהרבה זיכרונות כי לגולדן דרגון יש קצת בעיית תאימות , אם אתה עושה אובר קלוק אז שתדע שהגולדן דרגון מסוגלים להגיע למהירויות אדירות , אני ראיתי אחד שהגיע מ400 ל- 500... עם ה-OCZ אתה לא תצליח בטוח...

ורצית הסבר לגבי המספרים? אז הנה:

תחשוב רגע על מסעדה , אתה מזמין משהו וצריך לחכות עד שהטבח יכין אותו והוא יהיה מוכן , כאן זה בערך אותו דבר - ככל שהמספרים יותר נמוכים ככה הביצועים יותר מהירים. זה לא ממש עד שה"מידע" יהיה מוכן אם זה מה שאתה חושב , זה יותר קשור לכמה סייקלים.... אבל בעיקרון ככל שיותר נמוך יותר ביצועים.

על כל מספר זה יותר מסובך להסביר אבל הכי חשוב אם אתה לא מבין בזה אל תתעסק בזה בביוס!

פורסם

למקרה שלא ידעת קיים דבר כזה גולדן דרגון VALUE!! ;)

תיכנס לאתר של GEIL ותראה לבד...

פורסם

צודק טעות שלי...

בכל מקרה אני עדיין לא הייתי שם אותו על אינטל ולא על לוח אם טוב... איזה לוח יש לך?

פורסם

giel LL pc3500 אם לוח ABIT IC7 עובד לי בכייף על 2.2.2.6 אם מתח של 2.7

פורסם

אתה מתכוון GEIL PLATINUM לא?

פורסם

giel 3500 ULD Ultra Low Latency memory

פורסם

אני חשבתי לקנות זיכרון חדש כבר שלי חרא!!

אם כבר מדברים אל זיכרון כמה אתם אומרים אני ימכור תזיכרון שלי??

הזיכרון שלי עושה חופשי 2.2.2.5 ב-166מה"צ בלי מתח בכלל!!

עריכה:דרך אגב אומרים GEIL לא GIEL ;)

פורסם

רגע מה המהירות דיפולט של הזיכרון שלך?

פורסם

166מה"צ ::)

פורסם

אני הייתי מוכר ב-300 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים