עבור לתוכן

שאלה על הוספת מאוור למארז

Featured Replies

פורסם

יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621

שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר

כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...)

1. האם יש טעם להוסיף מאורר?

2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר?

תודה

פורסם

1. בטח שיש טעם, אם יש מקום, למה לא לשפר את המעלות ולהעריך את חיי המחשב?

2. המאוורר צריך לדחוף רוח לתוך המארז, כפי שניתן לראות בתרשים הדל תקציב הבא

| ->

ו=דופן המארז

->= כיוון זרימת האוויר

כיצד אפשר לדעת לאיזה כיוון המאוורר נושף את האוויר? על רוב המאווררים אם לא על כולם יש חץ שמסמן את זה

ובמקרים חריגים פשוט לחבר לספק כוח ולראות

קניה נעימה, והתקנה מוצלחת

פורסם
  • מחבר

טוב, כנראה לא הייתי ברור. אין למארז חורים מקדימה - רק מקום למאוור *בתוך* המארז

אני לא יודע איך יכנס האוויר למארז (ראה לינק מצורף למארז בהודעה המקורית)

פורסם

שאלתי את אותה השאלה לפני שלושה חודשים. באמת אין מקום מקדימה שממנו המאוורר ישאב אוויר, אבל יש כזה פתח מתחת לפנל הקידמי (הוא יהיה בערך מתחת למאוורר) ומשם המאוורר יקח את האוויר.

אם אתה רוצה תעשה מה שאנשים אחרים עשו: כדי שהמאוורר ישאב הרבה יותר אוויר (הפתח הזה שמתחת לפנל לא ממש מספיק) תעשה חור למאוורר בפנל הקדמי (אם אתה מתעסקק במודינג). אם אתה לא יודע איך אז תיכנס לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" ותשאל שם אנשים.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יודע לעשות מודינג, ולא מעוניין להכנס לתחום כעת...

האם יש טעם להוסיף את המאורר למארז המדובר *ללא* מודינג של המארז? האם זה יוריד את טמפ' המחשב?

[מדובר בחדר חם ומיקום המחשב מתחת השולחן במקום עוד יותר חם]

תודה

פורסם

אתה מתכוון לזה שאין חורי שאיבה? לא נשמע הגיוני במיוחד, תבדוק טוב לא תמיד הם כ'כ וזיאולים

פורסם

אני חושב שאני יודע איך נראה המארז שלך מבפנים, כאילו מקדימה איפה שיש מקום למאוורר כי גם אצלי זה ככה כשיש חורים אבל זה די חסום

ומלמטה הוא "אמור" לשאוב אויר אבל אני לא ממליץ לך לשים שם מאוורר כי לי היה שם אחד של 120MM והוא היה ממש חנוק ובקושי הרגישו אותו

אני לא חושב שזה נותן כזה שיפור, אז מה שאני עשיתי זה חורים בדלת בצורה כזאת שזה ייתן אוויר וגם בצורה טובה קצת למעבד, קצת לצ'יפסט וגם קצת

לכרטיס מסך. וזה משפר לא רע את העניינים. זה מה שהייתי ממליץ לך לעשות, אם אתה לא ממש יודע או מפחד אז אתה יכול להיעזר החבר שיודע.

בהצלחה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים