עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. 

מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. 

כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2.

בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. 

איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת הפעלה עליו? כשיש לי עוד כונן עם מערכת הפעלה במחשב. 

פורסם

הביוס שלך אחרי MOD או שזה ביוס מקורי של גיגהבייט ? 

פורסם
  • מחבר

מקורי של אסוס (זה לוח שלהם לא של ג'גהבייט) 

פורסם

יש לי הרגשה שהחתימה הלא מעודכנת שלך הטעתה אותי .

אני מבין שאנחנו לא מדברים על :

מעבד: intel I7 920

לוח:גיגהבייט EX58-UD3R

אז שכח ממה ששאלתי ... 

מחיקה מוחלטת של דיסק אפשר לבצע דרך התקנה של חלונות ( כאשר עולים מה DOK ) .

אם יש מצב שהכונן לא מזוהה, יכול להיות שהבקר דיסקים של אינטל\AMD מוגדר בלוח  על רייד או תמיכה בoptane .

מומלץ לבטל את זה בהנחה שאתה לא עובד עם רייד או optane . 

https://www.asus.com/support/FAQ/1044458/

כמו-כן אפשר לבצע מחיקה בעזרת diskpart שמומלץ להריץ מ powershell כאדמין אבל אפשר גם דרך cmd עם הרשאות אדמין .

תנסה את זה : נראה לי שלא יעבוד על מחיצה מוגנת , אף פעם לא ניסיתי . 

https://www.seagate.com/em/en/support/kb/how-to-diskpart-eraseclean-a-drive-through-the-command-prompt-005929en/

אני בוחר דיסק, בודק כמה מחיצות יש עליו  ואז בוחר מחיצה אחרונה ואז מוחק עם override .

חו"ח  עם חץ למעלה בסדר יורד של המחיצות עד 1 . 

נערך על-ידי yoavke

פורסם
  • מחבר

זה מה שרציתי לעשות, למחוק מהדיסק התקנה, אבל פתאום זה לא מזהה את הכוננים. 

אבדוק לגבי שאר הדברים שכתבת. 

פורסם
  • מחבר

הסתדר תודה רבה (-:

אחרי ההתקנה, כן הלפעיל את intel rapid storage? 

פורסם
ציטוט של zoyaniv

אחרי ההתקנה, כן הלפעיל את Intel rapid storage? 

לא

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים