פורסם 2022 במרץ 93 שנים שלום וברכה יש לי לפטופ עם המפרט הבא : מעבד Intel® Core™ i9-11900H 2.5GHz - 4.9GHz, זיכרון 16GB (2x8GB DDR4 3200 MHz SO-DIMM), Up to 32G B אחסון 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 הקמתי מכוה וירטואלית בVMware אבל זה עובד לי לאט מאד, אחרים בקורס עם מפרט נמוך משלי רץ להם יותר מהר בהרבה.. מה לא בסדר או איך להגדיר שהמכונה תנצל את מקסימום כוחו של המעבד הזה/זכרון ?
פורסם 2022 במרץ 103 שנים האם מותקן HYPER-V על המארח? נסה להסיר אותו. תגדיל את הזיכרון והליבות תראה אם זה משפיע. נערך 2022 במרץ 103 שנים על-ידי yotam
פורסם 2022 במרץ 103 שנים מחבר מה זה hyper v ? ואיך מסירים? המארח כוונתך המחשב הרגיל עליו מותקן הvmware? ואיזה הגדרות היית ממליץ עם כזה מעבד וזכרון 32גב של קרושיאל בליסטיקס?
פורסם 2022 במרץ 103 שנים Hyper-V זה המכונה הוירטואלית של מיקרוסופט. איך להסיר: https://docs.microsoft.com/en-us/troubleshoot/windows-client/application-management/virtualization-apps-not-work-with-hyper-v לגבי הזיכרון והליבות זה מאוד תלוי מה אתה עושה עם המכונה, פשוט תגדיל ותראה אם זה משפיע.
פורסם 2022 במרץ 103 שנים מחבר היי אני לא מוצא בביוס שלי את האופציה של Ai Tweaker כדי לתת לזכרונות לעוף על כל הפוטנציאל ... מה אפשר לעשות?
פורסם 2022 במרץ 113 שנים האם התקנת vmware tools במכונה הווירטואלית? אם עדיין לא ניסית, במרבית המקרים, זה פותר את הבעיה שאתה מתאר.
פורסם 2022 במרץ 133 שנים מחבר התקנתי vmware tools אבל זה לא הוסיף למ את האופציה בביוס... מה אפשר לעשות? זה מבאס כי הזכרונות רצים רק על 2266 במקום 3200
פורסם 2022 במרץ 133 שנים זה מכונת Windows אני מניח.. אם כן, חסר לך VMWare Tools, אותו תוכל להוריד מכאן: Download VMware Tools - VMware Customer Connect אתה מתקין את זה על ה-Host עצמו ואז ב-VMWARE מצרף למכונה את ה-IMAGE ואז מתקין במכונה..
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.