עבור לתוכן

AUDIOTRAK Maya 5.1 חוות דעת בבקשה!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה:

'>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648

הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות  EAX 1 ו-2  ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל?

והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2?

תודה רבה לכל המגיבים מראש!

פורסם

אני לא בטוח לגבי הנתונים שלו במשחקים , חכה לתגובות נוספות...

פורסם

למוסיקה הם בכלל לא באותה ליגה של קריאייטיב

אבל למשחקים הם לא טובים

פורסם
  • מחבר

במוזיקה הם נחשבים ליותר טובים מקראייטיב?

פורסם

YA

פורסם
  • מחבר

ובמשחקים הם נופלים בהרבה מקראייטיב?

אגב, ההבדל ביניהם לבין קראייטיב גדול כשזה מגיע למוזיקה? (אוגי 2 VS מאיה 2 5.1)??

פורסם

האיתרון של הaudigy זה שהCPU USE שהוא לוקח הוא אפסי. הAUDIOTRACK לוקח טיפה יותר..

זה לא משפיע על הכרטיס מסך וטיפ טיפה על המעבד. יותר מרבע פריים האאודיגי לא יתן לך... עדיף כרטיס קול אם איכות יותר טובה בהרבה

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מנסה להגיד לי שעדיף לקחת את המאיה 5.1 במקום אודיג'י 2?

ומה זאת אומרת לא ייתן לי יותר מרבע שעה פריים?

בוא נגיד ככה, אם הצרכים שלי הם גם משחקים וסרטים בין היתר (מוזיקה גם כמובן) אז בחירה נכונה זה קראייטיב אודיג'י 2?

פורסם

זה הולך ככה:

הMAYA יותר איכותי והaudigy לוקח פחות CPU USE

ושניהם ההיו טובים לך.

פורסם

Holy אתה מדבר על "ביצועים" שהוא יתן במשחקים פותח התרד מדבר על איכות הסאונד והתמיכה באפקטים שהוןא יתן לעומת הקראייטיב נוצרה כאון אי הבנה קטנה

פורסם

אפקטים זה שטויות. אם אתה רוצה כרטיס טוב זה איכות נטו. בלי שום דבר אחר.. מה שרשום על הדף יצרן זה שטויות לאיכות. צריך לראות ביקורות ואם אפשר אז לשמוע אותם. הMAYA יותר איכותי ואם רמקולים\אוזניות נכונות הוא יתן חוויה יותר טובה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קודם כל אנחנו מדברים פה על מאיה 5.1 ולא על הפרודיג'י.

ובנוסף, היום קונים כרטיס שישמש למטרות משחקים וסרטים והבנתי שבתחום הזה אודיטראק נופלים בהרבה מקראייטיב.

וחוץ מזה, עד כמה כבר יכול להיות גדול ההבדל במוזיקה? שניהם 24 ביט ותומכים (האוגי 2 לפחות) עד 196KHZ למוזיקה ו96ZKHZ למשחקים.

אוקיי, בכל אופן עשיתי טעות שהזמנתי אודיג'י 2 ?? כי הייתה לי אפשרות לקחת את המאיה 5.1.

פורסם

טעות לא עשית... איזה רמקולים\אוזניות יש לך בכלל?

אם אין לך ציוד אודיופילי אז זה לא ממש משנה...

פורסם
  • מחבר

יש לי ATP3 (וגם יש לי סט 4.1 של קראייטיב שאני מתכווןל שלב עם הATP3)ת מה אאתה חושב? בחירה טובה?

פורסם

אחלה רמקולים :D

ואתה לא תרגיש הבדל בין הכרטיסים באיכות. תתחדש על הaudigy שקנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים