עבור לתוכן

אני מתגייס לנ"מ! חוות דעת על החיל הזה ועזרה!

Featured Replies

פורסם

1. אם אתה כ"כ בטוח שיהיה לך קל לצאת בגלל בעיה רפואית שיש לך, אתה טועה בגדול...

2. אם אתה כ"כ רוצה נ"מ וחושב שאתה מוכן להיות קרבי גם ביחידות הבינוניות (שיריון, תותחנים, נ"מ)

אז מה השאלה פה? חרא, או לא חרא תתגייס לזה.

3. אם כבר העלת שיריון, אז זאת האופציה הטובה מבין כל היחידות

הקרביות שהפרופיל המינימאלי שנדרש להן הוא 72.

• תגובות 40
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

1. אם אתה כ"כ בטוח שיהיה לך קל לצאת בגלל בעיה רפואית שיש לך, אתה טועה בגדול...

2. אם אתה כ"כ רוצה נ"מ וחושב שאתה מוכן להיות קרבי גם ביחידות הבינוניות (שיריון, תותחנים, נ"מ)

אז מה השאלה פה? חרא, או לא חרא תתגייס לזה.

3. אם כבר העלת שיריון, אז זאת האופציה הטובה מבין כל היחידות

הקרביות שהפרופיל המינימאלי שנדרש להן הוא 72.

1. אולי.. אולי לא... אנחנו כבר נראה...

2. זה חרא או לא.. אני הולך להתגייס לזה כבר אמרתי את זה..

3. שיריון זה לא אפשרי כי זה דורש כמויות של סחיבות ועבודה פיזית מאוד קשה שאני פשוט לא מסוגל לעשות למרות כל הרצון...

פורסם

3. שיריון זה לא אפשרי כי זה דורש כמויות של סחיבות ועבודה פיזית מאוד קשה שאני פשוט לא מסוגל לעשות למרות כל הרצון...

גם נ"מ..

פורסם
  • מחבר

גם נ"מ..

אז זהו... שלא... המסלול שכנראה אני ילך אליו זה מסלול של ההוקים והפטריוט שאין בו בכלל עבודה פיזית אז דיי לחרטט

פורסם

הכל יחסי. יחסית לחי"ר אין הרבה פעילות פיזית. אם הברכיים שלך עושות בעיות אל תצפה לחיים קלים כלל.

פורסם
  • מחבר

הכל יחסי. יחסית לחי"ר אין הרבה פעילות פיזית. אם הברכיים שלך עושות בעיות אל תצפה לחיים קלים כלל.

שלא תחשוב שלא ניסיתי להוריד פרופיל ניסיתי עירערתי פעמיים על הפרופיל אבל לא הורידו לי אז השלמתי עם זה שאני הולך לקרבי וכבר

לא ממש אכפת לי מה שכן אני יודע שיתנו לי להוציא פטור מריצה כי יש לי שני סעיפי ברכיים כלומר יש לי אישורים ממומחים אז לא ממש מעניין אותי

כי ברגע שיגידו לי לרוץ אני מוציא את האישור ולא זז מטר... :-\

פורסם

אם לא הצלחת להוריד פרופיל עד עכשיו, כיצד אתה כל כך בטוח כי בעתיד תצליח? לפני הגיוס זהו הזמן הנוח ביותר להוריד פרופיל. בזמן השירות הדבר נעשה קשה יותר שכן יש לך כבר תפקיד וממש לא רוצים לוותר לך.

אל תסתמך על האישור הזה. אל תשכח כי לא כל מה שהולך באזרחות הולך בצבא. הייתי מתכונן למצב שבו לא תקבל שום פטור.

פורסם
  • מחבר

אם לא הצלחת להוריד פרופיל עד עכשיו, כיצד אתה כל כך בטוח כי בעתיד תצליח? לפני הגיוס זהו הזמן הנוח ביותר להוריד פרופיל. בזמן השירות הדבר נעשה קשה יותר שכן יש לך כבר תפקיד וממש לא רוצים לוותר לך.

אל תסתמך על האישור הזה. אל תשכח כי לא כל מה שהולך באזרחות הולך בצבא. הייתי מתכונן למצב שבו לא תקבל שום פטור.

בזמן השירות אני לא אומר שאני יוריד פרופיל [אני אמרתי שאני יוריד פרופיל?] אלא אמרתי שאני יבקש העברה... זה משהו אחר.. לגמרה...

ואחרי מלחמות תמיד אפשר לבקש העברה [מניסיון של המשפחה - בן דוד]

פטור אני יקבל בטוח כי אם לא אני לא זז מטר ואם התוצאה תהייה כלא אז כלא IT IS!

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

נ"מ זה חרא

פורסם

נ"מ זה חרא

הקפצת ת'רד בן 5 שנים כדי לומר את זה?

גדול! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים