אהלן. מישהו יודע ויכול להסביר למה יש הנחות ענק על מחשבים ניידים ב-KSP? זה בגלל שאנחנו לפני הגעה של מחשבים חדשים? בגלל תחילת שנת הלימודים ולקראת תחילת סמסטרים? יש לזה הסבר? אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ואני מתלבט בגלל המחירים - עדיף לקנות עכשיו, או לחכות לדגמים החדשים (אם בכלל זו הסיבה...) תודה מראש.
אני פונה גם לכאן באיֿן בררה יש לי חיבור על הלוח אם dp שאני צריך לחבר אותו למסך אפל studio display שהוא חיבור טאנדרבולט נכנסתי ליוטוב וראיתי בחוץ לארץ יש כאלה שהצליחו ויש כאלו שלא אני קצת מפחד לקחת סיכונים אם מישהו ניסה את זה או חיבור דבר כזה אנא תגיבו במהרה אני אובד עצות.
הי חברה. יש לי שרת בCS 1.6 וקהילה קטנה בדיסקורד. מנסה להחזיר קצת שחקנים מפעם . מישהו מעוניין ? אחלה אנשים זה חשוב לציין! מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית ואשלח לו/לה קישור להכנס. או במייל morx555@gmail.com
לא מצליח להגיע לנקודה בא אני מתחיל לכתוב מייל מימין לשמאל באופן שוטף כברירית מחדל מתיד זה מסתבך ואני צריך שחק עם האייקונים של שמאל לימין והיישור לימין במייל הדיפולטיוי המותקן של מק ( אני עם הגרסה האחרונה מוחאבי לדעתי ?) ניסיתי גם כל מיני קיצורי דרך שהוצעו . ממש לא עובד חלק מה אתם ממליצים ? ודבר נוסף שיכול להקל האם ידוע על תוכנה חליפית ל הפוך על הפוך למק ? לא מצאתי כזו שאין צורך להעתיק ולצאת לתוכנה אחרת . תודה
שלום לכולם קניתי מחשב מtms אילת עכשיו ב13 לחודש חלקים בלבד שיושבים לי בבית לוח של אסוס strix 870e מעבד ryzon 9950 3d ושאר הפרטים זה לא חשוב כרגע מה שקורה אני עומד לקראת רכישה של מסך אפל studio display ואני רוצה לחבר אותו ללוח של amd הקיים ברשותי שלו יש יציאה display port ולמסך אפל יש יציאה טאנדרבולט ראיתי ביוטוב כאלה שהצליחו לחבר בלי שום בעיה וכאלה שנתקלו בבעיות כמו המצלמה הרמקולים ומיקרופון ובהירות מסך לא עבדו להם יש לי חשש גדול מצד שני אני יכול להחליף את הלוח לאינטל וגם את המעבד ולקבל חיבור טא