עבור לתוכן

האם לקנות מארז שיש למאווררים שלו פילטרים?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את המארז הזה: RaidMax Scorpio 868

http://pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm

אבל יש לו פילטרים במאווררים, ופילטרים מורידים את עוצמת הרוח של המאווררים וכך מורידים את רמת הביצוע שלהם ועוד חיסרון שיש לפילטרים הוא שהם מתמלאים אבק ויש לנקות/להחליף אותם כל כמה שבועות (3 או 4).

השאלה שלי היא אם כדאי לי ללכת על המארז הזה או שלא בגלל הפילטרים שיש במאווררים שלו.

מי שאומר שלא כדאי ללכת עליו אז שימליץ לי על מארז יפה וטוב.....משהו בתקציב הזה (לא יותר), עדיף שיהיה בו 4 מקומות לכוננים.

תודה מראש לעוזרים...!

נ.ב

מישהו יודע כמה מקומות לכוננים יש לו (למארז שאני רוצה)?

פורסם

תקנה את המארז ותוציא את הפילטרים שלו עוד לפני שאתה מרכיב לתוכו את המחשב..

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש........אז מרכיבים אותו בחנות........!

אבל אם אתה אומר שאפשר לפרק אז אני אפרק בבית.

פורסם

שאלה: פילטרים לא אמורים לעזור בקירור? אז איך בעצם הם מפריעים? אם שמים את הפילטרים לא מאחורי מאוורר אז הם לא מזיקים, נכון ?

פורסם
  • מחבר

אמממ.......אני לא מבין כזה גדול במאווררים אבל ההיגיון אומר שאתה צודק.

אם שאתה אומר "מאחורי המאוורר" אתה מתכוון שהם יותר קרובים לתוך המחשב אז הם מפריעים בכך שפחות אוויר נכנס דרכם (כמו ברשת של חלון נגד יתושים)..וגם לאחר כמה זמן הם מתמלאים באבק ואז עוד יותר אוויר לא נכנס דרכם.

ולא נראה לי שהפילטרים אמורים לעזור בקירור כי הם רק מונעים מאבק להכנס למחשב, אולי הם אמור לעזור למאוורר להסתובב יותר מהר בכך שאין עליו אבק.

יש מאמר (מדריך) ,על איך לנקות מאווררים למחשב, ויש שם כל מיני הסברים

תקרא אותו

פורסם

הפילטרים ימנעו לכלוך ואבק שיכולים להגיע למאוורר , וככה זה שומר עליו.

אבל כמו שאמרו יש בזה את החסרונות שלו(זרימה של האוויר וכו'...)

פורסם

יש באתר גם מדריך להכנת פילטרים (עם הסבר על החסרונות והיתרונות שלהם) וגם ביקורת על המארז שכתוב בפרוש שאפשר להסיר את הפילטרים...

תקראו אותם....

מהביקורת:

"

מפני שהמאוורר מכניס אוויר, הוא לוכד יחד איתו גם אבק, לכן מומלץ להוריד מדי פעם את הגריל ולנקות את הפילטר מאבק, אם לא תעשו כן יעילות המאוורר תרד שכן הוא יהיה מלא באבק שיפריע לזרימת האוויר.

"

בשביל מה כותבים מדריכים וביקורות באתר?

פורסם
  • מחבר

קראתי את המדריך!!!!

בכל זאת רציתי להתיעץ...! מותר לי???

פורסם

שמע אם אתה לא שם פילטרים אז אני תצטרך לטובת המחשב לנקות אותו מאבק ממולץ פעם בשבוע לדעתי.

לי אין פילטרים ואני מנקה את המארז פעם בכמה זמן בצורה טובה כי זה שומר עליו טוב מהסיבה שהאבק גורם להתחממות של המארז

ולא צריך כזו כמות גדולה של אבק כדי לגרום להתחממות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים