פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים במקום לחבר את המאוור ללוח אם אתה יכול פשוט לקחת את שני החוטים שיוצאים ממנו (אדום ושחור) ולתקוע אותם בחיבור מולוקס (החיבור של הכוח שיוצא מהספק) אתה צריך לתקוע את החוט האדום בחיבור שאליו מחובר החוט הצהוב ואת החוט השחור תחבר לחיבור שאליו מתחבר החוט השחור (לא משנה איזה מהם) . כשתפעיל את המחשב המאורר אמור לעבוד.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים בחיבור בלוח יש מעין בליטה מפלסטיק. אני לא יודע באיזה כיוון היא אצלך אבל כשהיא מתחת לשלושת הפינים מהמתכת אז האמצעי זה אדום ושמאלי זה שחור. הימני זה לחוט RPM שיש בחלק מהמאווררים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.