פורסם 2021 בנובמבר 194 שנים החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה
פורסם 2021 בנובמבר 194 שנים איפה הביקורת על הלוח? כל מה שיש שם זה פרסומת ל-gigabyte. מה בדיוק כתבתם שם שלא מופיע ב-SPEC של הלוח? איפה מבחני ביצועים בהשוואה ללוח עם DDR5? נראה כמו כתבה מוזמנת וממומנת.
פורסם 2021 בנובמבר 194 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman נראה כמו כתבה מוזמנת וממומנת. מבחני ביצועים בין DDR4 ל-DDR5 אפשר למצוא כאן אין לנו טעם לערוך מבחנים חוזרים בין סוגי הזיכרון בכל לוח DDR4
פורסם 2021 בנובמבר 193 שנים תודה על הכתבה היום המחירים מאוד גבוהים של זכרנות ולוח אם ועוד אני לא רואה צורך לקנות עכשיו מחשב חדש למרות שהמחשב שלי כבר כמעט ב 2.5 וגם שהמתחרה של אינטל עדיין לא הוציאה מעבדים חדשים אני בנתיים אמתין
פורסם 2021 בנובמבר 193 שנים כן AMD ואינטל משחקים כרגע פוקר נראה מה יקרה מעניין עם ביקוש גבוהה או לחלופין עליית המחירים של GPU איך הכל יגמר
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.