פורסם 2021 בנובמבר 154 שנים ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?
פורסם 2021 בנובמבר 174 שנים ציטוט של law89 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה? אתה מדבר על ה-Two-factor Authentication? אתה יכול לסמן שיזכור אותך על מחשב מסוים ואז הוא לא ישאל שוב (אלא אם תמחק את הcookies או תיכנס במצב incognito).
פורסם 2021 בנובמבר 184 שנים מחבר ציטוט של QttP אתה מדבר על ה-Two-factor Authentication? אתה יכול לסמן שיזכור אותך על מחשב מסוים ואז הוא לא ישאל שוב (אלא אם תמחק את הcookies או תיכנס במצב incognito). שאלתי את עצמי למה בכל פעם זה ממשיך לשאול אותי. עכשיו אני מבין למה, אני לא שומר היסטוריה, קוקיז וכו' בדפדפן.
פורסם 2021 בנובמבר 184 שנים מחבר אני מנסה למצוא פתרון בגוגל להעברת של קבוצה של מיילים. עדיין ללא הצלחה. https://blog.cloudhq.net/forward-multiple-emails-gmail/ האם יש לכם את הכפתור שמופיע בשלב 2? עריכה: מצאתי. צריך ללחוץ לחצן ימני על ההודעה ואז זה מופיע שם. גם זה לא פותר את הבעיה כי הוא מעביר כמה מיילים כמייל אחד נערך 2021 בנובמבר 184 שנים על-ידי law89
פורסם 2021 בנובמבר 184 שנים לא חושב שתצליח דרך ממשק הweb. אם תחבר לחשבון gmail שלך אפליקציית דואר שולחנית, כמו Outlook או Thunderbird - אז יש פתרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.