פורסם 2021 בנובמבר 144 שנים אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא : נערך 2021 בנובמבר 144 שנים על-ידי נערי
פורסם 2021 בנובמבר 144 שנים אכן בין יציאת VGA לכניסת HDMI חייבים ממיר (מפענח+מקודד) אקטיבי, כי האותות לא תואמים בשום צורה. הכבל הזה הוא כנראה רמייה. הוא לא יכול לעבוד עם שום מפענח, כי את המפענח צריך לשים באמצע הכבל. (הסתייגות - יכול להיות שיש מוצר / מוצרים מאוד ספציפיים שמעבירים "פייק VGA" על פינים של HDMI או "פייק HDMI" על פינים של VGA, ואז הם יכולים לעבוד עם כבל כזה. לא מכיר כאלה. הודעת האזהרה הזו נועדה לגרום לכך שכשזה לא יעבוד לך, אז במקום להאשים את המוכר הרמאי שמוכר מוצר שלא יכול לעבוד בהגדרה, תאשים את עצמך. עצה שלי: תחפש מוצר אחר. ממיר, כלומר converter.
פורסם 2021 בנובמבר 144 שנים הוקדמתי בשניה, אבל לפחות נחסך לי לכתוב את ההסבר המלומד .... בבקשה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20253 או ב - KSP
פורסם 2021 בנובמבר 144 שנים מחבר תודה למגיבים, עזרתם לי מאד. [ובעצם הצלתם אותי מרכישת פיל לבן...]. האם זה נראה בסדר?
פורסם 2021 בנובמבר 164 שנים מחבר ציטוט של Gimel בטוח שיש רק יציאת VGA? אין DVI אולי? אם יש DVI - הוא לא זקוק לממיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.