פורסם 2021 בנובמבר 84 שנים מצב הטורבו של אינטל i9 דור 12 צורך 125W ובמצב טורבו 240W צריך לשנות משהו בהגדרות שזה יקרה? לעשות OC ? או שהטורבו מגיע אוטומטית?
פורסם 2021 בנובמבר 84 שנים ציטוט של KOBOKOBO מצב הטורבו של אינטל i9 דור 12 צורך 125W ובמצב טורבו 240W צריך לשנות משהו בהגדרות שזה יקרה? לעשות OC ? או שהטורבו מגיע אוטומטית? זה תלוי בלוח אם, אבל בדור הזה ברובם ברירת המחדל היא ריצה בטורבו תמיד.
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של A-10 איך בצדק הייתה הכותרת של סקירת מעבדי M1 ? הם בליגה משל עצמם. תהליך ייצור מתקדם 5 ננו, GPU בעוצמה TFLOPS10.4 שווה ערך לפלייסטיישן 5. לא מספיק למקצוענים בשנת 2021 ומה לגבי RAY TRACING ותמיכה בסטנדרטים של Vulkan, OpenGL' OpenCL, תאימות לאחור נגמרה כולל בוטקאמפ שאיפשר להריץ את ווינדוס נייטיב על המק, המון פלאג-אין שהלכו לאיבוד במיוחד מפתחים שאין להם יכולת כלכלית להתאים ל-M1. אני לא רוצה לחשוב מה אינטל יכולים להשיג ב- 5 ננו כאשר ב-10 ננו הם מגיעים לביצועים מרשימים. היתרון שאני אישית רואה במעבדי M1 למחשבים ניידים שחושב להם חיי סוללה! מעבר לזה הייפ מטורף. גורדון יאנג מ-PCW מסכם את התופעה יפה מאוד, במיוחד לאנשי PC. גורדון יאנג
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים דיי מאכזב מעבדים חדשים הרבה חום מייצרים המעבדים זולל חשמל בעיות רגילות של OC גם קרור מים מרעיש קשה לקרור מעניין מה יהיה ש- AMD יצאו עם 5NM והאם מחיר אינטל ירד DDR5 לא נותן כלום PCI-E 5.0 לא נותן כלום , אין כלל כרטיסי מסך לרמה הזאת אין כונן קשיח ל-PCI-E 5.0
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של urib תהליך ייצור מתקדם 5 ננו, GPU בעוצמה TFLOPS10.4 שווה ערך לפלייסטיישן 5. לא מספיק למקצוענים בשנת 2021 ומה לגבי RAY TRACING ותמיכה בסטנדרטים של Vulkan, OpenGL' OpenCL, תאימות לאחור נגמרה כולל בוטקאמפ שאיפשר להריץ את ווינדוס נייטיב על המק, המון פלאג-אין שהלכו לאיבוד במיוחד מפתחים שאין להם יכולת כלכלית להתאים ל-M1. אני לא רוצה לחשוב מה אינטל יכולים להשיג ב- 5 ננו כאשר ב-10 ננו הם מגיעים לביצועים מרשימים. היתרון שאני אישית רואה במעבדי M1 למחשבים ניידים שחושב להם חיי סוללה! מעבר לזה הייפ מטורף. גורדון יאנג מ-PCW מסכם את התופעה יפה מאוד, במיוחד לאנשי PC. גורדון יאנג תרשה לי .... מר גורדון יאנג דמגוג / מברבר לא פחות מיחצני אפל, מסתבר ...... החופש לבחור, להחליף ראם או SSD וידה ידה ידה. נו בסדר .... כבר אמרתי שאפל לא גן של שושנים. אבל גם קשה לגמד את ההישג שלהם. והוא בטח יותר מרשים מה"עוד מאותו דבר" של אינטל בדור 12, גם אם אינטל קישטו את זה במעבדי "עזר" ...... בסופו של דבר, כל אחד יבחר מה שמתאים לו, עם או ללא APPLE CARE. אני לא אומר שהנקודות שהעלית, urib, לא חשובות. אבל זה כמו להצטער שפריהנד כבר איננו או הרבה דברים אחרים .....
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של A-10 והוא בטח יותר מרשים מה"עוד מאותו דבר" של אינטל בדור 12, על מה אתה מדבר לעזאזל? הביצועי ליבה בודדת של הליבות בדור 12 הכי גבוהים בעולם, וזה גם עם הI5 שעולה כמו 5600X. אני באמת לא יודע על מה הסתכלת שקבעת שאינטל לא עשו כלום בדור 12, אבל הם הביאו שיפור יפה לביצועים וארכיטקטורה חדשה לחלוטין ושהוכיחה שהיא גם נותנת הכי הרבה ביצועיי ליבה בודדת מכל שאר המעבדים בעולם וגם נותנת לך את האפשרות למספר רב יחסית של ליבות. יש מקום לבקר את אינטל על הרבה מאד דברים, אבל דור 12 הוא לא אחד מהם, זה דור שהביא שיפור משמעותי ועושה זאת במחיר שפוי לחלוטין(לפחות שיגיעו הלוחות הסבירים) ואף זול יותר מAMD(שוב כאשר יגיעו הלוחות השפויים). ובפעם הלא יודע כמה, הM1 הוא לא באותה קטגוריה כמו הרייזן או הcore, הם לאנשים שונים ולשימושים שונים ולמחשב נייד לשימושים משרדיים mac הוא אחלה, מצד שני זה סתם יקר בצורה פסיכית לשימושים משרדיים ואפשר למצוא pc שייתן דברים דומים בהנחה משמעותית, מצד שני אם אתה רוצה מחשב עם איכות בנייה מאד גבוהה וזמן סוללה ארוך ולא אכפת לך להוציא הרבה זאת אופציה סבירה לחלוטין ליד הXPSים למיניהם. מי שקונה אפל זה אנשים שרוצים אפל, רגילים לאפל וחלקם הקטן גם משתמשים באפל לעבודה(אני הולך לנחש שרוב המקבוקים לא עושים כמעט כלום חוץ משימושים משרדיים ונקנים רק כי זה "אפל"). נערך 2021 בנובמבר 94 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים כנראה אתה צודק, בקשר לאינטל .... אני פשוט מתקשה לראות את כל ההישגים האלה מבעד לענני קיטור ועשן של גופי קירור לאותם מעבדי דור 12 .... אל תפתח את הבוז של אפליסטים כלפי משתמשי PC בכיוון ההפוך ...
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של A-10 כנראה אתה צודק, בקשר לאינטל .... אני פשוט מתקשה לראות את כל ההישגים האלה מבעד לענני קיטור ועשן של גופי קירור לאותם מעבדי דור 12 .... יש דגם אחד שצריך קירור רציני, אחד, מתוך כל המעבדים יש רק אחד שצריך קירור רציני. אני לא מבין למה אתה בוחר להתמקד במעבד הכי פחות מעניין בסדרה הזאת, הI5 12600KF הוא מעבד מצויין ל98% מהאנשים, ביצועים מצוינים, צריכת חשמל סבירה ו6+4 ליבות. הבעיה היחידה עם המעבדים היא לוחות האם הראשונים שיצאו איתם, המעבדים עצמם הם מוצר נהדר לI5, סבבה לI7 והI9 כרגיל מוגזם לחלוטין.
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים לא. הבעיה מבחינתי היא קפיאה על השמרים ובמקום זה חירטוטי יח"צ. אז פעם זה גרוע ופעם אחרת גרוע פחות, ואולי מידי פעם לא כזה גרוע. יאללה, אותה דייסה כבר 20 שנה. או ששכחת את התנהלות אינטל לפני עידן רייזן ? אז מה עכשיו ? להשתוות לרייזן הנוכחי זאת השאיפה והמטרה של אינטל ? וואו, שומט לסטות ! נערך 2021 בנובמבר 94 שנים על-ידי A-10
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר, הליבות בדור 12 מהירות משמעותית מM1 שאתה לא מפסיק להלל ובכלליות דור 12 מראה ביצועים טובים יותר מליטרלי כל מעבד אחד ליבה מול ליבה. אתה מקובע באיזשהו אנטי אינטל ואתה מסרב להתבונן במציאות, דור 12 הוא השקה טובה, לא מטורף, לא משנה סדרי עולם, אבל טוב מאד ביחס להשקות דומות וגם ביחס לM1 וטוב יותר מדור 5000 של AMD. אני לא יודע מה יהיה עוד חודשיים שAMD יוציאו את הדור הבא שלהם, אבל בינתיים אם יגיע לוח אם במחיר סביר (500-700) אני לא אמליץ לאף אחד לקנות AMD. פשוט עצוב שאינטל מוציאים קודם כל רק את הדברים שאי אפשר להמליץ על קנייה שלהם.
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים טוב. איך אומרים ? אין תלמיד גרוע, יש מורה גרוע ! אם לא הבנת על מה אני מדבר, זאת אשמתי הבלעדית. אהה, אני ממש לא מהלל את M1. מנגד, אין לי סיבה להלל את דור 12. ואולי זאת בעצם הבעיה ....
פורסם 2021 בנובמבר 104 שנים ציטוט של A-10 תרשה לי .... מר גורדון יאנג דמגוג / מברבר לא פחות מיחצני אפל, מסתבר ...... החופש לבחור, להחליף ראם או SSD וידה ידה ידה. נו בסדר .... אני לא חבר שלו ולא מכיר אותו אישית, אבל... הדעה שלו מקובלת עלי במיוחד שיש לי במשרד M1 אמנם לא ה-PRO /MAX. הרגשה שלי שאפל מקבלת יותר מידי אור זרקורים על הבמה או הייפ לצורך העניין, אין ספק שהמעבד החדש שלהם מהיר ביחס להספק שלו. השאלה מה המחיר שהמשתמש צריך לקחת בחשבון למשל... חוסר התמיכה בבוטקאמפ, חיסול כל התוכנות פלאג-אין ב-32 ביט כולל משחקים ישנים. חבלי לידה מקובל עלי אבל הזליגת זיכרון שיש במעבדי M1 היא פשוט מטורפת, המון סוקרים ויוטיוברים מנסים ליצור מציאות שונה לצערי וחבל שהאמינות שלהם נפגעת, אולי הם מפחדים מאפל לא יודה מה הסיבה? בקיצור, מה שאני מנסה לומר לחובבי PC גם בעולם המקצועי שמושקע חזק בתחנות עבודה מבוססות חלונות וגם לינוקס, המק החדש פחות מעניין אותם. מדהים לחשוב שכל היוטיוברים מתפארים בהשוואות של DaVinci Resolve ואדובי פרמייר, אבל תכל'ס כל הסרטים והסדרות רובם מתבצעים על תחנות עבודה עם AVID הזקנה והותיקה.
פורסם 2021 בנובמבר 104 שנים לטעמי והבנתי, כל אחד מהמקצוענים / חובבנים מתקדמים צריך לעשות בעד ונגד למה מתאים לו ספציפית. מה שאני אומר, זה שהדברים הם דינמיים, ולהבדיל ממר גורדון הנכבד, לא צריך ללכת בגישה של "אין למשתמשי PC מה להסתכל באפל" וכמובן להיפך. האבל הגדול הוא עד כמה אותם מקצוענים וכו' בקיעים בחומרה ובכל המשמעויות שנלוות למעבר בין הפלטפורמות.
פורסם 2021 בנובמבר 104 שנים מצורף לכם רשימה של משחקים שלא ניתן לשחק בשלב זה עם מעבד 12900 בווינדוס 11 בווינדוס 10 וכאשר יהיה ניתן , יהיה לזה כנראה מחיר במעבד https://www.guru3d.com/news-story/intel-publishes-list-of-incompatible-games-with-alder-lake-(due-to-drm).html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.