פורסם 2021 באוקטובר 264 שנים כשאני מחבר את דיסק הגיבוי שלי (בחיבור USB3) לפאנל הקדמי אני מגיע למהירות של כ 30 מ"ב/שנייה, אבל כשהוא מחובר מאחורי המחשב לחיבור USB3 על לוח האם אני מגיע למהירות של כ 60-100 מ"ב/שנייה. להבנתי זו בעייה הנובעת מאורך החוט, האם יש לזה פיתרון?
פורסם 2021 באוקטובר 264 שנים החוטים האלה לא כל-כך ארוכים כדי שזה ישפיע בצורה כזו. אתה בטוח שאתה מחבר לפורט USB3 בקדמת המארז ולא לפורט USB2?
פורסם 2021 באוקטובר 274 שנים מחבר מה הכוונה "פורט USB3 בקדמת המארז ולא לפורט USB2"? המארז הוא מארז ישן של thermaltake מלפני 5-6 שנים, אצלם את הקונקטור היום. אורך החוטים הוא כמעט מטר, הם מקיפים את הלוח אם.
פורסם 2021 באוקטובר 274 שנים כוונתי היא שיש מארזים שבהם הפורטים מקדימה הם כולם USB3, או כולם USB2 או חלק ככה וחלק ככה. חיצונית הם נראים זהה, אבל בפנים בפורט USB2 עוברים פחות חוטים, והוא לא יכול לספק מהירות USB3. הכי טוב זה שתצלם את הקונקטור (הצד שמתחבר ללוח האם) כמו שתכננת. כמו כן, וודא שהוא מחובר היטב. מניסיוני, לפעמים הקונקטורים האלה (במיוחד במארזים ישנים) נוטים להיות קצת רופפים, ואם אין מגע טוב בפינים של הUSB3, זה גם יכול לגרום לפורט לרדת למהירות USB2.
פורסם 2021 באוקטובר 284 שנים מחבר תודה, אני בעבודה ולא יכול להעלות את התמונות. (אין לי כרגע חיבור בבית כי המודם לא מתפקד...)
פורסם 2021 באוקטובר 314 שנים מחבר הבנתי, ניסיתי להתחבר ל USB2 ולא ל 3... ד"א, אני עם מארז של ANTECK בן 4-5 שנים. האם ניתן להחליף את שני שקעי ה USB2 בפנל לשקעי USB3? לא נראה לי שאצטרך יותר מארבעה שקעים מקדימה בזמן נתון והשניים הנוכחיים לא ממש מספיקים.
פורסם 2021 באוקטובר 314 שנים לא, זה גם לא תלוי במארז בלבד אלא גם בלוח האם שבדרך כלל לא יהיה עליו יותר מheader אחד או שניים, אם תתן את דגם הלוח נוכל לבדוק. אתה יכול לקנות כרטיס PCIE שייתן לך עוד יציאות מאחורה ולחבר לשם hub שתוכל לשים איפה שתרצה אם החיבורים מאחורה לא נוחים לך, אתה גם יכול להשתמש בחיבורים האחוריים הקיימים עם כבל מאריך פשוט. נערך 2021 באוקטובר 314 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2021 בנובמבר 14 שנים מחבר בלוח האם ישנם שני מחברים ל USB3, הייתי שמח אם הייתי יכול להחליף במארז (הוא מאוד נוח לי) באיזושהי שיטה. הזמנתי מעלי שני כבלים מאריכים ל 1.USB3, אסתפק בזה אם לא תהיה ברירה.
פורסם 2021 בנובמבר 14 שנים בהנחה שכל זוג פורטים במארז מחובר ביחד לאותו כבל, אולי אתה יכול למצוא חלק זהה של זוג פורטים לUSB3, לפרק את זוג הפורטים של USB2, ולשים את הUSB3 במקומם. זאת בהנחה שהם מתחברים עם הברגה ולא בנויים כחלק אינטגרלי מהמארז.
פורסם 2021 בנובמבר 74 שנים מחבר בדקתי, או יותר נכון ניסיתי לבדוק. לא ניתן לראות כלום ללא פירוק המארז או שימוש במצלמה עם סיב אופטי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.