פורסם 2021 באוקטובר 234 שנים מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.
פורסם 2021 באוקטובר 234 שנים גם אני ממליץ על התקנה נקיה של וינדאוס 11. השדרוג עשה לי בעיות (כרגע עובד עם וינדאוס 10).
פורסם 2021 באוקטובר 234 שנים התקנה נקיה תמיד מומלצת, כשהיא אפשרית. מנגד, לא כל שדרוג חייב להסתיים במפח נפש. זה לא שחור ולבן. מה שכן, כשממהרים ומתעסקים עם מערכת חצי אפויה = חלונות 11 במצבה הנוכחי, הסיכויים לבעיות כשעושים שדרוג , הממממ, לא נמוכים. נערך 2021 באוקטובר 254 שנים על-ידי A-10
פורסם 2021 באוקטובר 244 שנים מחבר אכן, ולאור הדיווחים ברשת, אם היה לי רצון לשדרג כי זה יותר נוח, כרגע זה עובדה שעדיף לי "לעבוד" קצת יותר ולעשות התקנה נקיה, שווה את המאמץ הקצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.