פורסם 2021 באוקטובר 24 שנים בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים
פורסם 2021 באוקטובר 24 שנים אהבתי את Doom של 2016. וגם Doom Eternal אומרים שהוא לא רע (עוד לא שיחקתי). חבר שלי המליץ לי על Ghost of Tsushima וזה נראה יפה. משחק נוסף ששיחקתי בו שנראה יפה מאוד, אך היה לי קשה מידי זה Sekiro.
פורסם 2021 באוקטובר 44 שנים Horizon zero dawn וstar wars fallen order והטומב ריידר האחרון הם כולם משחקים action RPG שנראים טוב ולדעתי גם מאד מהנים אם זה ג'אנר שאתה אוהב.
פורסם 2021 באוקטובר 44 שנים מחבר אוהב כל מיני זאנרים אהבתי את הסדרה של FALLOUT. FPS גם הולך הייתי משחק את כל הסדרה של CALL OF DUTY עד שהכרטיס הישן לא היה מסוגל להריץ את הכותרים החדשים כמו שצריך גם battlefield היה נחמד אבל פחות אקשן. Darkest dungeon אהבתי היום אני משחק DOTA 2 אבל לפעמים אני רוצה משהו פחות מחייב ניסיתי BORDERLANDS 3 היה כיף אבל לא נשארתי לשחק בזה אחרי שסיימתי. מה אומרים על death stranding? red dead redemption? באיזה משחקים אתם משחקים עכשיו מעניין לשמוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.