עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

דיי חשוב

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

מאווררי RGB\קירור  RGB.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

הרכבת מחשב בחנות. התקנת מערכת הפעלה WIN 64 BIT

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

עדיפות לחנויות מאזור ירושלים או פ"ת והסביבה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

חיבורי USB הכי מהיר שקיים ו TYPE-C(אני עובד עם קבצים גדולים)

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

מסך מחשב LG 29WN600-W 29'' LED ULTRA WIDE 2560x1080

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

ולהן מספר שאלות/ בקשות של ניוב...^_^

א)זיכרון RAM 32 ג'יגה 3200 MHZ עדיפות לRGB

(אם זה מייקר באופן משמעותי עדייף לוותר על הRGB ולהעביר את ההשקעה לכרטיס מסך)

ב)כרטיס מסך בעדיפות ל 12 ג'יגה ראם זיכרון

(שמעתי על 3060 ו- 3060TI אשמח להרחבה בנושא וגם למפרט שכולל אותו או לכרטיס אחר בעל ביצועים דומים ומעלה- תמורה לכסף)

ג) מעבד מרובה ליבות עוצמתי בעדיפות RYZEN 7 או אחר של AMD. בדגש על תמורה לכסף במסגרת התקציב

ד) מארז: Antec דגם Dark Fleet 600 Flux DF600 3X120MM RGB Fans DF600 RGB צבע שחור או דומה לו (חשוב שיהיה מאוורר)

ה) קירור RGB: מה היתרונות והחסרונות של קירור נוזלי ולא נוזלי? מה אתם הייתם בוחרים?

ו)כונן רגיל SSD 1 TB +1TB 

ז) כרטיס קול צריך? או שזה בא מובנה עם הכרטיס מסך? 

אני זקוק למחשב חזק מהיר ובעל יכולות גרפיות משופרות ולכן אני מעדיף שבהצעות מיפרט שתיבנו לי תשקיעו את רוב התקציב על הכרטיס מסך והמעבד(מרובה ליבות),

כדי שיחזיקו לי לכמה שיותר שנים קדימה.

תודה רבה לכולם !

LutrA.

נערך על-ידי LuTrA

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים