פורסם 2021 בספטמבר 194 שנים היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???
פורסם 2021 בספטמבר 194 שנים זה תלוי בתנאים שלהם, אבל החזר מלא או החלפה במוצר דומה הם מה שהייתי מצפה לקבל.
פורסם 2021 בספטמבר 194 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage זה תלוי בתנאים שלהם, אבל החזר מלא או החלפה במוצר דומה הם מה שהייתי מצפה לקבל. אני הבאתי להם היום את הכרטיס מסך הם לקחו אותו ואמרו לי שיבדקו אותו כנראה במעבדה אם אני זוכר נכון אני רק מקווה שאחרי הבדיקה אני אקבל חזרה כרטיס מסך תקין , החלפה , או החזר כספי
פורסם 2021 בספטמבר 214 שנים למיטב זכרוני זה לא תלוי בתנאים שלהם ואם יש פגם ב-14 ימים אתה יכול לבקש החזר כספי ללא דמי ביטול. KSP קשים, אני מקווה שזה יסתדר לך. אין על אייבורי. חבל של-KSP יש מגוון רחב יותר ולפעמים המחירים משמעותית גבוהים יותר (כמו בזיכרונות שהופכים את הקניה מהם ללא כדאית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.