עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אשמח לדעת איזה מפרט מחשב ובמחיר לא יקר יספיק בשביל להפעיל את כל המשחקי מחשב המותאמים לVR

כדי שאוכל לשחק איתם במכשיר OCULUS QUEST 2. או שאולי המחשב שיש לי כבר יכול להספיק לי? אני לא בטוח.

המחשב נייד שיש לי כרגע:
אסוס  X510U, 
מעבד: i7-8550U, ראם 16 ג'יגה

מחשב נייח שיש לי כרגע:
MSI B765MA-E33 (כרטיס מסך על הלוח אם), מעבד i5-3470, ראם: 16 ג'יגה.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

האוקולוס 2 היא מערכת בפני עצמה ואתה יכול לשחק מלא משחקים רק עליה, "כל משחקי המחשב המותאמים לVR" זה מאד כללי, אם אתה רוצה מחשב שיוכל להריץ את HL:Alyx על אולטרה אז זה אלפי שקלים.
בכל מקרה שני המחשבים שלך לא יכולים להריץ VR, אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף רק כרטיס מסך למחשב הנייח שלך במידה והספק שלך יכול לעמוד בזה, אבל גם אז המעבד שלך יהיה צוואר בקבוק רציני.

פורסם
  • מחבר

כן אני משחק במשחקים במערכת עצמה של האוקולוס 2 אבל מבאס אותי שרוב המשחקים בעלי גרפיקה נמוכה וילדותית. לעומת משחק כמו HL:Alyx, שאפשר להריץ אותו באוקולוס 2 רק דרך מחשב. בכלל יש יותר גיוון למשחקים אם אני מוסיף את משחקי המחשב VR למכשיר אוקולוס 2. אז כן אשמח בכל זאת לקבל דוגמא למפרט מחשב שאפשר לקנות. אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח וגם למחשב נייד, כי אני מתלבט אם לוותר על המחשב הנייח שלי, ככה בכל מקום שאלך יהיו לי את כל מה שאני צריך במחשב אחד במקום שניים.

פורסם

אתה צריך להחליט על תקציב מראש ואז גם לחשוב אם אתה רוצה נייד או נייח ואז לחזור.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים