פורסם 2021 באוגוסט 44 שנים איזה לוח אם / מעבד וכרטיס מסך. הגדרות שביצעת, והאם לדעתך זה ניתן לביצוע בכל מערכת, בייחוד בזו של פותח הדיון.
פורסם 2021 באוגוסט 44 שנים ציטוט של A-10 איזה לוח אם / מעבד וכרטיס מסך. הגדרות שביצעת, והאם לדעתך זה ניתן לביצוע בכל מערכת, בייחוד בזו של פותח הדיון. z490 gaming x ax 10850K 3080TI. לא רואה למה שזה לא יהיה אפשרי בכל לוח שתומך בכרטיסי מסך מובנים במעבד. וזה נראה ככה נערך 2021 באוגוסט 44 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2021 באוגוסט 44 שנים אני דיי בטוח שהוא יכול לעשות את זה, כל מה שהוא צריך לעשות זה להכנס לביוס(גם אצלי זה לוח של גיגהבייט) ולעשות לIntegrated graphics enable. אם זה לא היה סיפור לגרום למסך שלי להראות את הביוס(נושא לדיון אחר) הייתי מצלם שניה עם הטלפון ומראה. ויש לו אכן שתי יציאות בלוח שתומכות בכרטיס מובנה, אבל אין לי מושג איך הUSB C עובד, רק איך היציאות הרגילות עובדות, ז"א אם הוא יחבר DP\HDMI אני מאמין שזה יעבוד אבל אין לי מושג איך מעבירים את האות לUSB-C. נערך 2021 באוגוסט 44 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2021 באוגוסט 104 שנים מחבר הכטיס הזה https://tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10167_10033_10034&product_id=18799 ועשיתי את מה שעשו בסרטון הבא: אחרי שהתקנתי דרייברים הכול פשוט עבד בלי בעיה
פורסם 2021 בספטמבר 104 שנים מעניין. ברפרוף לא אופציה כזאת אצלי. אני אנסה לחפש יותר לעומק. מה קורא אם אני מוסיף כרטיס חיצוני ומפעיל גם את הפנימי? לפי איזה כרטיס הדברים מוצגים?
פורסם 2021 בספטמבר 104 שנים כמובן שהתנאי הראשון הוא שבכלל קיים כרטיס מסך מובנה במעבד ..... ציטוט של law89 לפי איזה כרטיס הדברים מוצגים? פרטים אצל פותח הדיון ......
פורסם 2021 בספטמבר 104 שנים אשמח אם מישהו שביצע זאת יוכל לשתף עם איזה כרטיס מסך הדברים מוצגים אצלו במקרה שהוא מפעיל את שניהם.
פורסם 2021 בספטמבר 104 שנים ציטוט של Moon-Mage z490 gaming x ax 10850K 3080TI. לא רואה למה שזה לא יהיה אפשרי בכל לוח שתומך בכרטיסי מסך מובנים במעבד. וזה נראה ככה זה אפילו בעמוד הזה ....
פורסם 2021 בספטמבר 104 שנים התכוונתי עם איזה כרטיס מסך הדברים מוצגים על המסך. חלק מהכרטיסים הגרפיים המובנים יוצרים בעיות כשהאצת חומרה מופעלת בכרום ובעיות אחרות כשהיא כבויה. לכן רציתי לדעת האם הדברים על המסך יוצגו בהתאם לכרטיס החיצוני או בהתאם למובנה נערך 2021 בספטמבר 104 שנים על-ידי law89
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.