עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מכר לי בזול כרטיס מסך  GTX 1660 SUPER 6 GB , לכן אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוחכי שלי כדי שאני יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס מסך.

המחשב מיועד בעיקרון למשחקים כמו GTA5, Horizon Zero Dawn, Path Of Exile

אלה החלקים שאני חושב יכולים להשאר:   https://pcpartpicker.com/list/pY8VVc    (אני רוצה להוסיף עוד 8GB RAM)

אני אשמח להמלצות על לוח אם, מעבד, קירור למעבד, SSD , וזיכרון (להוסיף לקיים או לקנות 2X8GB חדשים?).

פורסם

הזיכרון הקיים שלך איטי מאד אז לא הייתי משאיר אותו, המפרט הזה יוציא את המקסימום מהכרטיס מסך הזה וישאיר לך כסף בכיס לשדרוג בעתיד.
image.thumb.png.12423b171ddd11b8c97d1064b266d531.png

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעה, יש לי כמה שאלות.

אני שמעתי שהיו איזה בעיות עם הדגם B560 , ידוע לך משהוא על זה?

בקירור למעבד בחרת בהכי זול שיש באתר. אין צורך ביותר מזה? ובכלל מה מערכות קירור אחרות מוסיפות שהמחיר שלהם עולה?

ולגבי זיכרון, למה 3000? לא 3200 או 3600?

פורסם

לא ידועות לי שום בעיות עם B560.
המעבד הזה לא צורך כמעט שום חשמל ולכן לא צריך קירור יותר טוב, קירור טוב יותר לא ייתן לך כלום מבחינת ביצועים, אולי יהיה שקט יותר, אבל גם זה לא בטוח.

אתה יכול להשקיע עוד בזיכרון אם אתה רוצה ותראה שיפור קל בביצועים.

אבל לפני שאתה קונה בוא רק תגיד לי מה המפרט הנוכחי שלך בכלל.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם
  • מחבר

אני כרגע לא בבית אבל ממה שאני זוכר מעבד i3 דור 6 או 5 ולוח האם לא תומך במעבדים החדשים וHDD של 2TB

פורסם
  • מחבר

אני מצאתי עמוד מפרטים מומלצים פה, ושם ממליצים לוח asus prime b460m-a . או שזה לא הכי מעודכן והb560 עדיף עליו?

פורסם

זה מאד לא מעודכן והB560 עדיף משמעותית(הB460 מגביל את המהירות הזיכרון מלאכותית)

פורסם
  • מחבר

לגבי ה B560 ,

זה הוידאו שהטיל בי ספק לגביו.

פורסם
  • מחבר

אז יש עוד הצעות במקום ה 560? 

פורסם

הוידאו הזה רק רלוונטי רק למעבדים שצורכים הרבה חשמל ולא מעבד כמו ה-10400f, בכל מקרה אותן בעיות בדיוק היו עם לוחות 460 פשוט אף אחד לא בדק ועשה על זה וידאו.

אם אתה חושב שבעתיד תרצה לשדרג רק מעבד בלי להחליף לוח אז תצרך לקנות לוח יקר יותר בעל מערכת אספקת חשמל מתאימה, לוח Z590 פשוט או B560 מדגם יקר יותר. בדרך כלל לא משתלם להוציא עוד כמה מאות שקלים רק בשביל יכולת שדרוג שרוב הסיכויים שלעולם לא תשתמש בה. 

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה. אני כנראה אלך אז על המפרט שהוצע לי כאן. אם למישהו  יש עוד הצעות או תיקונים אני אשמח. אני אלך לקנות בשישי כנראה את כל החלקים, עד אז אני פתוח להצעות.

פורסם
  • מחבר

אגב, בדקתי את המפרט ב pcpartpicker.com  וזה נתן לי התראה בסוף :

The motherboard M.2 slot #1 requires an Intel Rocket Lake-based CPU. When an Intel Rocket Lake-based CPU is not used, the M.2 slot is disabled.

הלינק למפרט : https://pcpartpicker.com/list/6Y4Kwz

איך אני פותר את זה?

פורסם

פותר מה? אתה רוצה שני סלוטים תקנה מעבד rocket lake.
הסלוט הראשון הוא PCIE4 ומעבדים מדור 10 כנראה לא תומכים בו, אם היה אפשר למצוא 11400f זה מה שהייתי שם, אבל המעבד הזה לא קיים באמת לקנייה.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם
  • מחבר

אהה, זה פשוט אומר שאני אצטרך להשתמש בסלוט השני במקום הראשון? אני חשבתי זה אומר ש M.2 לא נתמך בכלל ללא מעבד דור 11. טעות שלי

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים