פורסם 2004 ביוני 1321 שנים היי , בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי. יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך??? בתודה
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים יש לוחות שבאים אם הדיסקט ויש שלאבמקרה שאין דיסקט זה אומר דבר אחד,הדרייבר של הSATA נמצא בדיסק של הלוח וצריך להעתיקו לדיסקטאו שאפשר להוריד מהאתר של היצרןמה לעשות אחרי שיש דיסקט - לחץ F6 שניה אחרי שההתקנה של הוינדוס עולה ואחרי 2 דקות בערך זה ישאל בשביל דיסקט ,אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט אתה חייב ללחוץ על F-LOCK לפני F6 כדי שהאפים יעבדו בצורה רגילה
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים זה שהווינדוס לא מזהה את הSATA זה דבר "נורמלי".ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל. ממש לא סיפור. אם אין לך, נסה להשיג ממישהו או שמישהו אחר בפורום יציע פיתרון חלופי אם יש...
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים יש לוחות שבאים אם הדיסקט ויש שלאבמקרה שאין דיסקט זה אומר דבר אחד,הדרייבר של הSATA נמצא בדיסק של הלוח וצריך להעתיקו לדיסקטאו שאפשר להוריד מהאתר של היצרןמה לעשות אחרי שיש דיסקט - לחץ F6 שניה אחרי שההתקנה של הוינדוס עולה ואחרי 2 דקות בערך זה ישאל בשביל דיסקט ,אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט אתה חייב ללחוץ על F-LOCK לפני F6 כדי שהאפים יעבדו בצורה רגילהמה עושה מי שאין לו 1.44 ?
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים קונה אחד, אין שום אפשרות אחרת.פעם הבאה כשיש לך משהו לכתוב ואתה האחרון שכתב תוסיף את מה שיש לך להודעה הקודמת עם כפתור העריכה לפי חוקי הפורום.
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מוזראני התקנתי על מחשב עם לוח של אינטל רוקלייק + LANודיסק של סאמסונג 120 גיגה SATA את XP בלי בעיות בכללהמחשב זיהה אותו ולא ביקש ממני שום דיסק כל שהוא, והמחשב עובד פגז עם הדיסק הזה, המחשב פשוט טס!עידו
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים בחלק מהלוחות עם ציפסט של אינטל יש אפשרות שה-SATA יתפקד כמו PATA רגיל ומבחינת דריברים יהיה שקוף לגמרי ככה שהוינדוס יזהה אותו כ-IDE רגיל ולא יהיה צורך בדריבר
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אחרי שהכנסתי את הדסקט לכונן, לא צריך לפרמט את ההארדיסק? ההתקנה מזהה את הגודל המקבימלי והכל עובד כרגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.