עבור לתוכן

צריך עזרה! התקנה של SATA

Featured Replies

פורסם

היי ,

בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי.

יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך???

בתודה :)

פורסם

יש לוחות שבאים אם הדיסקט ויש שלא

במקרה שאין דיסקט זה אומר דבר אחד,הדרייבר של הSATA נמצא בדיסק של הלוח וצריך להעתיקו לדיסקט

או שאפשר להוריד מהאתר של היצרן

מה לעשות אחרי שיש דיסקט - לחץ F6 שניה אחרי שההתקנה של הוינדוס עולה ואחרי 2 דקות בערך זה ישאל בשביל דיסקט ,אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט אתה חייב ללחוץ על F-LOCK לפני F6 כדי שהאפים יעבדו בצורה רגילה

פורסם

זה שהווינדוס לא מזהה את הSATA זה דבר "נורמלי".

ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל. ממש לא סיפור. אם אין לך, נסה להשיג ממישהו או שמישהו אחר בפורום יציע פיתרון חלופי אם יש...

פורסם

יש לוחות שבאים אם הדיסקט ויש שלא

במקרה שאין דיסקט זה אומר דבר אחד,הדרייבר של הSATA נמצא בדיסק של הלוח וצריך להעתיקו לדיסקט

או שאפשר להוריד מהאתר של היצרן

מה לעשות אחרי שיש דיסקט - לחץ F6 שניה אחרי שההתקנה של הוינדוס עולה ואחרי 2 דקות בערך זה ישאל בשביל דיסקט ,אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט אתה חייב ללחוץ על F-LOCK לפני F6 כדי שהאפים יעבדו בצורה רגילה

מה עושה מי שאין לו 1.44 ?

פורסם

קונה אחד, אין שום אפשרות אחרת.

פעם הבאה כשיש לך משהו לכתוב ואתה האחרון שכתב תוסיף את מה שיש לך להודעה הקודמת עם כפתור העריכה לפי חוקי הפורום.

פורסם

מוזר

אני התקנתי על מחשב עם לוח של אינטל רוקלייק + LAN

ודיסק של סאמסונג 120 גיגה SATA

את XP בלי בעיות בכלל

המחשב זיהה אותו ולא ביקש ממני שום דיסק כל שהוא, והמחשב עובד פגז עם הדיסק הזה, המחשב פשוט טס!

עידו

פורסם

בחלק מהלוחות עם ציפסט של אינטל יש אפשרות שה-SATA יתפקד כמו PATA רגיל ומבחינת דריברים יהיה שקוף לגמרי ככה שהוינדוס יזהה אותו כ-IDE רגיל ולא יהיה צורך בדריבר

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שהכנסתי את הדסקט לכונן, לא צריך לפרמט את ההארדיסק? ההתקנה מזהה את הגודל המקבימלי והכל עובד כרגיל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים