עבור לתוכן

אני לא מבין מה הקטע של מסכים ניידים עם הטכנולוגיה של מייקרוסופט

Featured Replies

פורסם

מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........

פורסם

כמו כל קטע של מיקרוסופט - גימיק שיווקי, דרעקי ויקר.

פורסם
  • מחבר

זאת לא רק הטכנולוגיה של מייקרוסופט. אני אומר לך אם היה מתחבר לזה עכבר אלחוטי (או כמו כזה של מחשבים ניידים) ומקלדת קטנה זה באמת היה שימושי. אבל רק מסך?! בשביל מה?! וזה עולה עוד 800 דולר, בחו"ל אתה יכול לקנות מחשב נייד ב1000 דולר.......

פורסם

ולעשות wireless lan בלי בעיה.

פורסם

רואים שלא קראתם.

אין לו עכבר ואין לו מקלדת כי זה מסך מגע...אתה פשוט לוקח אותו מהמחשב והוא הופך להיות המחשב.

הוא מחובר בגלי רדיו לבסיס וכותבים עליו עם עט.

פורסם

יש סרט הדגמה/פרסומת של זה, מאוד מגניב... כמו שמחשב אמור להיות אם אתם שואלים אותי ("החזון") מצד שני, זה פרסומת... SO...

אם אני אראה את הסרט איפה שהוא שוב אני אכתוב פה...

פורסם
  • מחבר

מה שאתם מדברים עליו זה נראה לי Tablet PC...

מה זה כותבים לעיו עם עט? איזה שטויות. הוא בחיים לא יבין כתב יד.... זה סתם שיפורים, אף תוכנה לא יכולה לזהות כתב יד בצורה נורמלית.

פורסם

מה זה כותבים לעיו עם עט? איזה שטויות. הוא בחיים לא יבין כתב יד.... זה סתם שיפורים, אף תוכנה לא יכולה לזהות כתב יד בצורה נורמלית.

בטח יש לו מקלדת ווירטואלית.

חוצמיזה את מוזמן לראות אותי כותב על הפלם פיילוט שלי, אני כותב רצוף והוא מזהה ב-95% מהמיקרים.

זיהויי כתב יד דורש עוצמת חישוב ואני מאמין שהטכנולוגיה שלו מספיקה.

תקרא את הכתבה ותראה.

פורסם

זה באמת כמו Tablet PC אבל יש לו את היכולות עיבוד של המחשב הרגיל (זה נראה כמו מוצר פצצה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים