עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

אני משאיר את השאלה הזאת פתוחה. אני לא מספיק מבין במחירים. אני צריך משהו שיעשה את העבודה לתקופה של חצי שנה - שנה וכנראה אחרי זה כמעט ולא יהיה שימוש בו

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

תכנות.

יהיה נחמד אם יתמוך בהעברת סרטים עם רזולציית 4k.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

חשוב

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

מסך לפחות 15.6 אינץ.

רצוי שיהיה כמה שיותר קל וחשוב סוללה שמחזיקה מעמד (בחלק מהזמן לא יהיה לי היכן לטעון)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

כנראה שתהיה עדיפות ללינוקס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אייבורי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

רצוי מאוד אם זה אפשרי שיהיה ניתן לחבר שני מסכים למחשב או שיהיה אפשר לחבר אליו משהו שיאפשר זאת

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

רוב הזמן לא. בחלק מהזמן יחובר מסך (עדיפות לשניים אם ניתן)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים