עבור לתוכן

עזרה במפרט 3000 שח בערך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

תקציב 3000 חריגה 500

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

משחקים,לימודים

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לכלול הכל

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

חשוב.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

מארז בצבע לבן עם אורות וחלונות למשל: 

ANTEC Gaming Case NX300 White

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

בלי אופיס והרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

שיהיה שירות טוב ומחיר זול. איזור מגורים חולון-בת ים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

עדיף בקרוב אבל אם יקר אעדיף לחכות קצת

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

אולי אוברקולוקינג

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

לא כלכך הבנתי את השאלה אבל המסך שלי הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33319 ואני אחבר אוזניות ומקלדת כמובן למארז..

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני רוצה כונן SSD למערכת ההפעלה וגם למחשב. אני רוצה לקנות 512GB לשניהם אבל לא יודע אם זה יספיק....

פורסם

בכל מצב הייתי מציע לך לבצע אוברקלוקינג אפילו אחד קטן, בתקציבים נמוכים זו דרך להפיק יותר מהמחשב שלך באופן משמעותי.

יש לך הכנה לאוברקלוק חזק למעבד וגם כרטיס המסך. 

אין לי מארז להציע לך שהוא גם לבן עם RGB וגם מאוורר כמו שצריך בגדר התקציב שלך. אתה יכול לקנות שחור ולצבוע זה כיף ולא קשה כמו שזה נשמע.

יש לך פה אפיק שדרוג עתידי של כרטיס המסך ואפילו המעבד אם תרצה להעלות את רמת הביצועים כשהוא יתיישן.

מעבד: 619 ₪ - * מבצע * - AMD Six Core Ryzen 5 3500X Up to 4.1Ghz AM4 + COOLER
קירור אוויר למעבד: 162 ₪ - * מבצע * - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red
לוח אם: 349 ₪ - * מבצע * - Gigabyte B450M DS3H
זכרון: 350 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Crucial Ballistix-ELITE DDR4 3200Mhz CL16
כרטיס מסך: 1335 ₪ - * בהרכבת המחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1845Mhz TUF GAMING OC
דיסק קשיח: 287 ₪ - * מבצע * - CRUCIAL P2 500G NVMe CT500P2SSD8 Read Up To 2400MB/s 5 Years Warranty
ספק כוח: 327 ₪ - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular
מארז: 160 ₪ - COUGAR MX310 Windowed
גוף קרור למארז: 70 ₪ - Corsair Air SP120 High Static Pressure 120mm

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 3659 ₪ 
לאשראי: עד 12 תשלומים 3732 ₪ או עד 36 תשלומים 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים