פורסם 2021 בינואר 254 שנים אני משתמש במשך שנים רבות בסט של לוג'יטק MK270. מתחשק לי לשנות קצת. רכשתי סט של HP אבל העכבר קטן מדי. אשמח להמלצה על מקלדת ועכבר. הם לא חייבים להגיע כסט. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מקלדות (מכניות וכו') שאינני מבין מה ההבדל ביניהם. הסט של לוג'יטק היה עולה סביב ה-110 ש"ח (כרגע עלה ל-130). אני לא מחפש להשקיע תקציב מטורף, אבל אם יש צורך אפשר לעלות קצת.
פורסם 2021 בינואר 254 שנים מחבר בשביך זה אני שוקל לרכוש בנפרד. העכבר של הלוג'יטק סבבה, אבל קטן יותר זאת כבר בעיה. אין תצוגה בחנויות וזה יוצר מצב שאני מנחש בלי לראות את המותר נראה. שכחתי משהו בהודעה הקודמת. יש מן פדי סיליקון ששמים ליד המקלדת. אני מעוניין לרכוש אחד כזה שיתאים לסט של הלוג'יטק. באייבורי יש רק דגם אחד והמוכר היה כנה ולא המליץ עליו.
פורסם 2021 בינואר 254 שנים ציטוט של law89 אין תצוגה בחנויות וזה יוצר מצב שאני מנחש בלי לראות את המותר נראה. מדוד את גודל כף היד שלך לפי הסירטון הבא:
פורסם 2021 בינואר 304 שנים מחבר מתנצל על התגובה המאוחרת, רק עכשיו יצא לי לבדוק. בערך 18 על 9.5 בדקתי את המידות של הלוג'יטק האהוב (9.9X6.0X3.9) וה-HP הפחות אהוב (9.5X5.8X3.6) לא הפרשים גדולים אבל ה-HP הרגיש לי קטן. אז יש המלצות על עכבר אלחוטי ומקלדת אלחוטית? רצוי מקלדת שיהיה נוח להקליד בה הרבה
פורסם 2021 בינואר 304 שנים מחבר הוא לא גדול מדי? הוא הרבה יותר ארוך מהעכבר של הלוג'יטק. מה היתרונות שלו?
פורסם 2021 בינואר 314 שנים ציטוט של law89 הוא לא גדול מדי? לא ציטוט של law89 מה היתרונות שלו? תוכל לקרוא פה: https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=953556
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.